Büyük ihtimalle değilsinizAdetim gecikmedi ama kahverengi geldi 4 gün sürdü ama çok az geldi kahve telvesi gibiydi aynı goguslerim hala sis karnım agryo gebelik testi yaptım adetin 4. Günü negatif çıktı bugün de vajinamdan siyah pıhtı şeklinde 2 parca bisey geldi sizce ne olabilir? Hamile olablr mym
Insallah tesekkur ederm:)Büyük ihtimalle değilsiniz
Bazen sökülme tam olmaz bu da içerde olan kanın kalıp pıhtılaşma Sina sebep olurInsallah tesekkur ederm:)
Ya benm kafama takılan şey hala goguslerim sis o çünkü yerleşme kanaması bildiğim kadarıyla 4 5 gün sürmez ve adetten önce olur ben tam günümde adet oldum ama kahverengiydi 4. Günüde test yaptm negatiftiBazen sökülme tam olmaz bu da içerde olan kanın kalıp pıhtılaşma Sina sebep olur
Yerleşme kanaması adetinizden birkaç gün önce ye denk geliyor ben bı keresinde lekelenme gördüm o gün doktora gittim ultrason la falan baktı doktor bana sence hamile misin dedi bilmiyorum hamile miyim dedim onu sen bilecen dediYa benm kafama takılan şey hala goguslerim sis o çünkü yerleşme kanaması bildiğim kadarıyla 4 5 gün sürmez ve adetten önce olur ben tam günümde adet oldum ama kahverengiydi 4. Günüde test yaptm negatifti
Ben nerden bileceksemYerleşme kanaması adetinizden birkaç gün önce ye denk geliyor ben bı keresinde lekelenme gördüm o gün doktora gittim ultrason la falan baktı doktor bana sence hamile misin dedi bilmiyorum hamile miyim dedim onu sen bilecen dediakşamına adet oldum
Yani bence değilsin testte çıkardı bu kadar gecikmeyeBen nerden bileceksemdoktorlarda bazen garip ya korkutylr
Sizce ben hamile miyimdir? Yoksa normal mi
Bı test daha yapın yarın yada salı günü yada en iyi si kan vermek tabiBen nerden bileceksemdoktorlarda bazen garip ya korkutylr
Sizce ben hamile miyimdir? Yoksa normal mi
Insallah :)Yani bence değilsin testte çıkardı bu kadar gecikmeye
Randevu aldm ama 28 ine çok gün var dahaBı test daha yapın yarın yada salı günü yada en iyi si kan vermek tabi
Sağlık ocaginda kan verebilir sin acilden de o kadar bekleme gerek yokRandevu aldm ama 28 ine çok gün var daha
Tekrar gebelik testi yaptm negatif çıktıSağlık ocaginda kan verebilir sin acilden de o kadar bekleme gerek yok
O Zaman degilsin bende degilimTekrar gebelik testi yaptm negatif çıktı
Nasip :) istysnz insallah olur sizinO Zaman degilsin bende degilim
Valla çok istiyorum ama içimden bı ses de diyorki bı hafta daha. Bekle göğüslerim aşırı derecede agriyor bugün ki kan değerim 1.20Nasip :) istysnz insallah olur sizin
Benmde sis ama test negatifValla çok istiyorum ama içimden bı ses de diyorki bı hafta daha. Bekle göğüslerim aşırı derecede agriyor bugün ki kan değerim 1.20
Doktora gittiniz mi?Benmde sis ama test negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?