Hanımlar yardım prilam dr

Mrv001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2022
21
4
1
28
Prilam dr diye bi ilaç varmış doktoruma ısrarla yaz dememe rağmen yazmadı bende bugün sağlık ocağında yazdırdım iyi mi ettim bilmiyorum daha kullanmadım gece kullanmaya başlayacağım ama başka çarem kalmadı en iyi kesen ilaç bu dediler aranızda kullanıp rahatsızlık yaşayan yada memnun kalan varmı

Hamileliğini neredeyse bu ilaçla geçiren kişiler var. Doktorunuzun ısrarla yazmama sebebi nedir?

Doktorun ısrarla yazmama sebebi aslında çok rağbet görülen bi hastane değil ama kontrollere yakın diye mecburiyetten gidiyorum doktorun ilgilendiği yok evdeki ilacın bitse devamını yazmaz adamlar bıkmışlar hamile görmekten işleri bu değilmiş gibi

Merhaba, bende hamileyim bir süre kullandım ve doktorum verdi. Kesinlikle bir zararı olmadığı gibi, gebelere özel üretim olduğu için içinde vitaminler bile bulunuyor. Akşam yatmadan 2 adet kullanıyordum

Bende 4 aylık hamileyim 7. Haftadan beri kullanıyorum aşırı bulantım var. Doktorum doğuma kadar kullana bilirsin bi zararı yok dedi

Kullanmayanı dövüyorlar o olmasa doğru düzgün hiç bişey giyemeyeceğim

Merhaba, bende hamileyim bir süre kullandım ve doktorum verdi. Kesinlikle bir zararı olmadığı gibi, gebelere özel üretim olduğu için içinde vitaminler bile bulunuyor. Akşam yatmadan 2 adet kullanıyordum
6 aylık hamileyim 6 aydır her gece yatmadan önce 2 tane alıyorum :)

8.hafta bitmek üzere günde 3 kez,sabah 1 akşam 2. Ona rapmen hayat kalitem yerle bir,allahtan prilam biraz toparlıyor

Arkadaşlar prilam dr ilacını bende gece yatmadan 2 tane alıyorum aşırı istifra etmiyordum ama gün içinde sürekli midem bulanıyordu Ve ara ara tabi istifra ediyordum bu ilacı düzenli 3 gün kullandıktan sonra etkisini gördüm iyi bir ilaç arada nadiren gene bulantım olsada baya azalttı

Ne saçma ben deli gibi bu ilaçtan içtim gebeliğimin ilk ayları eziyet mi çekelim ayrıca hamileler için zaten bu ilaç mide bulantısına iyi geliyor..
Şu anda 28 haftalığım aşırı aşırı derecede mide yanması istifra şikayetlerim arttı yine lansör muadili ilaç yazdı doktorum 3 günde bir içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…