Hanimlar yardim

Minikkus1997

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2022
37
3
1
28
Merhaba hanımlar size sormak istediğim bişey var 20 ağustosta regl oldum 25 inde bitti ayın 3 ünde 3 gun ssuren bi kanamam geldi 2 gun önce test yaptırdım ama negatif bebek istiyoruz böyle olup daha sonra pozitif olaniniz varmi

Adetten sonra 13-14. Gune denk geliyor yani yumurtlama doneminizden dolayi olmus kanamaniz. Bazen yumurtlamda kanama yada kahverengi leke gorulebilir

Merhaba hanımlar size sormak istediğim bişey var 20 ağustosta regl oldum 25 inde bitti ayın 3 ünde 3 gun ssuren bi kanamam geldi 2 gun önce test yaptırdım ama negatif bebek istiyoruz böyle olup daha sonra pozitif olaniniz varmi
Ara kanama veya yumurtlama kanaması yaşamış olabilirsin. Regl gecikmen var mı

vallahi oyle seyler okudumki elbette hersey mumkun normalde boyle kanamalariniz olmaz ise ihtimal vardir yinee umutlanmadan bekleyin yine testi tekrarlayin veya kan testi verin

Back
X