Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu durumu birçok kadın yaşıyor geç döllenme deniyor yani 1 ekimde adettnz ya 14 gün sonra 15 ekim falan yumurtlama tarihinz olması gerekirken o ay geç yumurtluyorsunuz ve dolasıyla geç hamile kalmış oluyorsunuz iki haftaya kadar adet tarihini ileri tarihe atıyor doktorlar örneğin benim son adetim 18 nisandı ama doktorum değiştirdi 25 nisan yaptı geç döllenmeden dolayı kese olayına gelince 8-10. haftaya kadar bekliyor doktorlar boş gebelik olup olmadığına karar vermek için bi de kese boyutu 20 li mm lerin üstünde olup bebek hâlâ görünmüyorsa boş gebelik diyorlar o yüzden beklemekten başka çareniz yok malesef kese de günde 1 mm büyüyor yani siz 7. haftada iken netleşir herşey inşallah çok sağlıklı istediğinz sonucu alırsınızMerhaba hanımlar son adet günümle ultrasondaki kese görüntüsü uyumlu değil kese 5 haftalık ama son adet tarihim 1 ekim kese boyutu 9.8 mm böyle bir durum yaşayan var mı bebeği göremedik daha
Canım bebeği 7 den önce görmen çok zor zaten. Benim de ilk başta hep geriden geliyordu korkuyordum. Şu an 26 haftalık oğlum 1 kg oldu doktorum iri diye bana kızıyorMerhaba hanımlar son adet günümle ultrasondaki kese görüntüsü uyumlu değil kese 5 haftalık ama son adet tarihim 1 ekim kese boyutu 9.8 mm böyle bir durum yaşayan var mı bebeği göremedik daha
Benimde kesem o haftalarda 7 mm idi şimdi 24 haftalık oldum bileMerhaba hanımlar son adet günümle ultrasondaki kese görüntüsü uyumlu değil kese 5 haftalık ama son adet tarihim 1 ekim kese boyutu 9.8 mm böyle bir durum yaşayan var mı bebeği göremedik daha
Bebeği görmüş müydünüz o haftadaBenimde kesem o haftalarda 7 mm idi şimdi 24 haftalık oldum bilecanını hiç sıkma inşallah ilerleyen haftalarda bebişi de görürsün
Bebeği görmüş müydünüz o haftada
Yok göremedim ben bebeği ve kalp atışını 8. Haftaya yakın görmüştümBen de sadece kese var bebek görünmedi hiç karından baktığında
Amiin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alınTeşekkür ederim sağlıkla dünyaya gelsin inşallah
Merhaba kardeşim benmde 6+3 iken gözükmedi bebeğim beklemedeyim bende gittin mi bebeğin göründü mü seninMerhaba hanımlar son adet günümle ultrasondaki kese görüntüsü uyumlu değil kese 5 haftalık ama son adet tarihim 1 ekim kese boyutu 9.8 mm böyle bir durum yaşayan var mı bebeği göremedik daha
Bebek görünüyor ama hareketsiz canım 3.5 mm bebek varMerhaba kardeşim benmde 6+3 iken gözükmedi bebeğim beklemedeyim bende gittin mi bebeğin göründü mü senin
Kaç haftalık peki kalp atışı yokmuyduBebek görünüyor ama hareketsiz canım 3.5 mm bebek var
Az önce kürtaj oldum canımMerhaba kardeşim benmde 6+3 iken gözükmedi bebeğim beklemedeyim bende gittin mi bebeğin göründü mü senin
Çok üzüldüm canm Allah büyüktür demkki sağlıklı değildi hayırlısı böyleymiş rabbim sağlıklı bir evlat versin inş bende cumartesi günü gidecem inş hayırlısı olsunAz önce kürtaj oldum canım
Sağol canım senin bebeğin iyidir inşallahÇok üzüldüm canm Allah büyüktür demkki sağlıklı değildi hayırlısı böyleymiş rabbim sağlıklı bir evlat versin inş bende cumartesi günü gidecem inş hayırlısı olsun![]()
İnş canm bakalım cumartesi günü belli olacak herşeySağol canım senin bebeğin iyidir inşallah