Hanımlar yardim

mervtrgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
87
14
3
26
Merhaba hamileyim kendi doktoruma gittiğim zaman doktorumun verdiği bilgiye göre bu gün 10+6 haftalık hamileyim fakat acile gitmek zorun da kaldım bu gün orada ki doktor da 10+2 dedi neden farklı günler oluyor anlam veremedim ilk gebeliğim sadece benim mi başıma geldi acaba

Cihazdan cihaza farkedebilir. Doğru gösterse bile bu gelişimler 1 hafta ileri geri oynayabilir normaldir

Merhaba hamileyim kendi doktoruma gittiğim zaman doktorumun verdiği bilgiye göre bu gün 10+6 haftalık hamileyim fakat acile gitmek zorun da kaldım bu gün orada ki doktor da 10+2 dedi neden farklı günler oluyor anlam veremedim ilk gebeliğim sadece benim mi başıma geldi acaba
Merhaba, 2 hafta onde yada geride olabiliyor gelisimi, ultrason cihazlarima gorede degisiklik gosteriyor endise ermenize gerek yok bende suan hamileyim haftasina gore ileride gozukuyor

Birkaç gün farktan birşey olmaz. Doktorun bi uçtan bi uca ok çekerken eli milimetrik oynasa bile farklı çıkar.
10 hafta kısmı tutuyorsa gün kısmına takılmayın derim.

Back
X