- 16 Ekim 2021
- 57
- 7
- 36
- 25
- Konu Sahibi skdodkdkdkdk
Hanımlar bu alt göbekle vajina arasında düz bir çizgi var baya böyle iç çamaşırı izine benzer ama o ihtimal yok baya alt kısımda ben yeni farkettim. Sizde de var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende varHanımlar bu alt göbekle vajina arasında düz bir çizgi var baya böyle iç çamaşırı izine benzer ama o ihtimal yok baya alt kısımda ben yeni farkettim. Sizde de var mı ?
Evet göbeğin ortasından vajina ya doğru inen bir çizgi bnde daha belirgin ama hep vardı çoğu kişide var.
Yatay çizgiden bahsediyorumEvet göbeğin ortasından vajina ya doğru inen bir çizgi bnde daha belirgin ama hep vardı çoğu kişide var.
İz gibi geldi bana
İşte iz yapabilecek birşeyin olmaması beni düşündürdüİz gibi geldi bana
Dikiş izi gibi göründü bi an uzun süre bacaklarınızı katlayıp üstüne eğildiğiniz pozisyonlarda falan durduysanız o böyle belirgin iz yaparİşte iz yapabilecek birşeyin olmaması beni düşündürdü
Ne kadar sürede geçer pekiDikiş izi gibi göründü bi an uzun süre bacaklarınızı katlayıp üstüne eğildiğiniz pozisyonlarda falan durduysanız o böyle belirgin iz yapar
Abla sen şimdi buna niye takıldın ki xbhxjchchHanımlar bu alt göbekle vajina arasında düz bir çizgi var baya böyle iç çamaşırı izine benzer ama o ihtimal yok baya alt kısımda ben yeni farkettim. Sizde de var mı ?
Birdenbire oluşan bişey kasik ağrısı çekiyordum 2 haftadır bir bağlantısı var mı diye soruyorumAbla sen şimdi buna niye takıldın ki xbhxjchch