Hanımlar yardımcı olurmusunuz

Ezgibmm

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2023
155
14
13
27
Ovulasyon testim hep pozitif 5 aralıktan beri yapıyorum bugün iki farklı marka ile gebelik testi yaptım sanki silik çıktı sizde bakarmisiniz kan versem mi bilemiyorum emin olmadan
IMG20231209120051.webp
IMG20231209120041.webp

bu attığın iki testte de pozitif görmeye çalışıyorum ama bir türlü göremedim canım :(

1 hafta boyunca kahverengi ve pembe akıntı geliyordu kasık ağrım bel ağrım goguslerimde ağrı vardı iki gün sürdü sonra bitti kanamam var bana var gibi geliyor açıkçası korkuyorum kötü birşey olmasından kendimi bı tuhaf hissediyorum şuan kanamam var

Lütfen hastaneye gidip kan verin o zaman beklemeyin
Daha önce hiç düşük yaşamadım kanamada yaşamadım hani pembe felan hiç gelmedi üç çocuğum var testlere bakınca çok hafif var geliyor bilmiyorum haklısın gitmem lazım kimseye danisamiuorum sürekli buraya atıyorum

Daha önce hiç düşük yaşamadım kanamada yaşamadım hani pembe felan hiç gelmedi üç çocuğum var testlere bakınca çok hafif var geliyor bilmiyorum haklısın gitmem lazım kimseye danisamiuorum sürekli buraya atıyorum
Evet buradan elimizden geldiği bu en iyisi hastaneye gitmen belki başka bir sorunun olabilir geciktirmeyin

Back
X