Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göremiyorum canım karanlıkta olmuş resimOvulasyon testim hep pozitif 5 aralıktan beri yapıyorum bugün iki farklı marka ile gebelik testi yaptım sanki silik çıktı sizde bakarmisiniz kan versem mi bilemiyorum emin olmadan Eki Görüntüle 3348972 Eki Görüntüle 3348973
Göremiyorum canım karanlıkta olmuş resim
Bana öyle geliyor demek kibu attığın iki testte de pozitif görmeye çalışıyorum ama bir türlü göremedim canım![]()
1 hafta boyunca kahverengi ve pembe akıntı geliyordu kasık ağrım bel ağrım goguslerimde ağrı vardı iki gün sürdü sonra bitti kanamam var bana var gibi geliyor açıkçası korkuyorum kötü birşey olmasından kendimi bı tuhaf hissediyorum şuan kanamam varAdete kaç var
Daha önce hiç düşük yaşamadım kanamada yaşamadım hani pembe felan hiç gelmedi üç çocuğum var testlere bakınca çok hafif var geliyor bilmiyorum haklısın gitmem lazım kimseye danisamiuorum sürekli buraya atıyorumLütfen hastaneye gidip kan verin o zaman beklemeyin
Evet buradan elimizden geldiği bu en iyisi hastaneye gitmen belki başka bir sorunun olabilir geciktirmeyinDaha önce hiç düşük yaşamadım kanamada yaşamadım hani pembe felan hiç gelmedi üç çocuğum var testlere bakınca çok hafif var geliyor bilmiyorum haklısın gitmem lazım kimseye danisamiuorum sürekli buraya atıyorum
Teşekkür ederim Allah razı olsun yardımci oldun rabbim ne dileğin varsa kabul etsinEvet buradan elimizden geldiği bu en iyisi hastaneye gitmen belki başka bir sorunun olabilir geciktirmeyin
Senin de canım inşallah gönlünden geçendir bebeğin vardır haber vermeyi unutma buraya yaz )Teşekkür ederim Allah razı olsun yardımci oldun rabbim ne dileğin varsa kabul etsin
Senin de canım inşallah gönlünden geçendir bebeğin vardır haber vermeyi unutma buraya yaz
Son bı sorum adet döneminde ovulasyon testi pozitif çıkar mıGöremiyorum canım karanlıkta olmuş resim
Adet günü pik oluyorsa gebelik söz konusu olabilir ama çok az bir çizgi ise lh hormonudur dikkate alınmazSon bı sorum adet döneminde ovulasyon testi pozitif çıkar mı
Adet günü pik oluyorsa gebelik söz konusu olabilir ama çok az bir çizgi ise lh hormonudur dikkate alınmaz
5 Aralık'ta hafif kanamaya basldi 7 Aralık'ta devam etti düzensiz adetlerimBugün adet gününüz mü
Adet gördünüz yani şuan adet misiniz5 Aralık'ta hafif kanamaya basldi 7 Aralık'ta devam etti düzensiz adetlerim