- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
- Konu Sahibi bebeklinick
-
Satılıyor onlardan, koctas tekzen tarzı yerlere bak. Annemın burdakı parkta bi suru var, park varsa yakınlarda git bır tur at belki bulursunYeni yıl için dışarıda kutluyorduk ama bu yıl evlerdeyiz . Ben evi süslemeye basliyorum
( kimseyi cagiramayacagiz malum korona )
Ancak yemek masasınin ortasına hani çam dallarından kozalaklardan birkaç suslemeyle runner gibi bişey yapıyorlar ya ben o çamlardan bulamadım ve ne diye aramam gerekiyorsa anlamıyorum da.
Acaba birbirine yapışık runner hale getirilmiş bı şekilde mi satiliyor ki öyleyse bile ne deyipte arayacağım Google da ?
Magaza alışverişi yapamam koronaya karşı ciddi tedbirliyim.
Yardımcı olabilir misiniz ?
Teşekkür ederim .yok ben hiç biyere çıkmıyorum ya park var daSatılıyor onlardan, koctas tekzen tarzı yerlere bak. Annemın burdakı parkta bi suru var, park varsa yakınlarda git bır tur at belki bulursun
Web sitelerinden bakayım. dediğiniz yerlerin web sitelerinden...Satılıyor onlardan, koctas tekzen tarzı yerlere bak. Annemın burdakı parkta bi suru var, park varsa yakınlarda git bır tur at belki bulursun
Arada bos parka cıkıp hava al yarım saat yuru, oksijene de ihtiyacımız var.Teşekkür ederim .yok ben hiç biyere çıkmıyorum ya park var dakorku ve huşu içindeyim evdeyim korona döneminde.
Boşa giden ömür
Oksijen tupum varArada bos parka cıkıp hava al yarım saat yuru, oksijene de ihtiyacımız var.
Suslemen bıtınce foto at goreyım agac susledıysen agacını at ozellikleOksijen tupum var
Noel babaya 900 dedilerArada bos parka cıkıp hava al yarım saat yuru, oksijene de ihtiyacımız var.
Yav kıyafetini alıp direkt noel baba olsan o kadar tutmaz adam mı satıyolar o neeeNoel babaya 900 dediler
Noel babayı napacaksın ya al bir agac susle ısıklarla yeterNoel babaya 900 dediler
Çok pahalı.yaz aylarinda alacaksın aslında ucuz olur...dursun bı köşede kullan ömürlük dev bı cam agaciMetro markette inanılmaz pahalıydı yılbaşı ağaç ve süslemeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?