Bebek Beslenmesi hanimlarrr blw hakkında?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

visnelicheesekek

Insan;bazendir,daima değil..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
247
254
103
Kızlar biri bana şu blw hakkında bilgi versin lütfen uyguluyorsaniz eğer..ben 6 aylık kızıma başlamak istedim ama ağıza aldığı lokmayı yatmadan kusuyor ve midesinde ne var ne yok kusuyorbu normal mi.yani bunu nasıl becerecegim anlayamadım.

Blw türkiye sayfasına bak istersen orada ayrıntılı yazıyor.
Buharda pişiriyor musun?
Ne verirsen ver aynı tepkiyi mi veriyor.
Nornal kaşıkla verdiğinde nasıl tepki veriyor?

Yeni başladım ek gıdaya kaşık manasını yiyor ama taneli birşey verirsem anında fiskira fiskira midesinde ki herşeyi çıkarıyor yutmaya cabalamiyor.bu normal mi başta.evet elmayı falan buharda pişirip veriyorum

Kızlar biri bana şu blw hakkında bilgi versin lütfen uyguluyorsaniz eğer..ben 6 aylık kızıma başlamak istedim ama ağıza aldığı lokmayı yatmadan kusuyor ve midesinde ne var ne yok kusuyorbu normal mi.yani bunu nasıl becerecegim anlayamadım.
Blw türkiye sayfasına bak istersen orada ayrıntılı yazıyor.
Buharda pişiriyor musun?
Ne verirsen ver aynı tepkiyi mi veriyor.
Nornal kaşıkla verdiğinde nasıl tepki veriyor?
BLW hakkında merak ettiğiniz tüm yazı ve tarifler www.bebekgida.com adresinde sizlerle. İnstagramda da bebekgida ismiyle takip edebilirsiniz

Bende blw yapiyorum ama hiç oyle bir durumla karşılaşmadım arkadaşım.acaba fiskirarak kusmasinin başka nedeni olabilir mi?ne oldu bu arada bir çözüm bulabildiniz mi

Back
X