• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlarrr kafam karisik

Naein

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
87
29
3
28
Sizle paylaşmak istiyorum hamileliğin 4 haftasindayim yada bilmiyorum en son 1 haftalıkken gitim doktora 1 hafta olduğunu dedi ben en son adedimi 19 eylül de oldum daha olmadım 16 ekimde gittim 1 haftalık hamilesin daha çok yeni dedi ben keseye yerleştiğini doktora gitsem ogrenirmiyim daha leke görmedim görünce yerlesiyomus kafam çok karışık kaç haftalık yerlesmismi gitsem vajinal ultrason mu yapar o nedir nasıl oluyo yaşayan geçiren yardımcı olabilir mi

Kafa karıştıracak bir dert değil. Gidin doktora öğrenin. Daha şimdiden ultrasonu filan dert ederseniz doğuma kadar işiniz zor.
Zaten kontrol şart

şöyle ki öncelikle konunuz yanlış başlık altında ama bildiğim kadarıyla size şunu söyleyeyim ki yerleşme kanaması her kadında görülen bir durum değil. Bir an önce olduğunuz şehirde içinize sinan bir doktor bulun muaynelerinize başlayın derim ben

1 haftalık hamile misin dedi? Doktor bunu mu dedi? O nasıl oluyor? 5 hafta 3 günlük hamilesin ve keseyi görürsünüz ben 6.haftamda kalp atışını duydum.
Ve yerleşme kanaması da görmedim. Herkes görecek diye bir şey yok.

Sizle paylaşmak istiyorum hamileliğin 4 haftasindayim yada bilmiyorum en son 1 haftalıkken gitim doktora 1 hafta olduğunu dedi ben en son adedimi 19 eylül de oldum daha olmadım 16 ekimde gittim 1 haftalık hamilesin daha çok yeni dedi ben keseye yerleştiğini doktora gitsem ogrenirmiyim daha leke görmedim görünce yerlesiyomus kafam çok karışık kaç haftalık yerlesmismi gitsem vajinal ultrason mu yapar o nedir nasıl oluyo yaşayan geçiren yardımcı olabilir mi

ayrıca en son 19 eylül de regl oldum demişsiniz bildiğim kadarıyla hafta hesabı Sat yani son adet dönemi tarihine göre yapılıyor benim hesapladığıma göre 5-6 haftalık hamilesiniz ovulasyonunuza göre hesaplayınca da 4-4.5 hafta civarı çıkıyor benim nazarımda gebeliğiniz siz bir kontrole gidin

bir de şuan size bunları söyleyen bir kadın doğum uzmanıysa uzmanınızı değiştirin 40 hafta gibi bir yolculuğunuz olacak o doktorlar aklınızdaki her soruyu yanıtlamazsa eğer ki sağlıklı bir gebelik geçiremezsiniz

ayrıca en son 19 eylül de regl oldum demişsiniz bildiğim kadarıyla hafta hesabı Sat yani son adet dönemi tarihine göre yapılıyor benim hesapladığıma göre 5-6 haftalık hamilesiniz ovulasyonunuza göre hesaplayınca da 4-4.5 hafta civarı çıkıyor benim nazarımda gebeliğiniz siz bir kontrole gidin
Ben kanama olmadigim için gitmiyorum ama öğrendim hanı eş dost bi yerleşsin dedi kanama felan

şöyle ki öncelikle konunuz yanlış başlık altında ama bildiğim kadarıyla size şunu söyleyeyim ki yerleşme kanaması her kadında görülen bir durum değil. Bir an önce olduğunuz şehirde içinize sinan bir doktor bulun muaynelerinize başlayın derim ben
Herkes olmuş doktor ne biliyim 1 haftalık genesin dedi bende daha gitmedim

Yoa bende erken öğrendim kese oluşmamıştı iki bebegimde de kanama lekelenme olmadı yerleşşin diye bir şey değil kese görülmesi lazım.
Kese erken görünmüyor gerçi vajinal ultrasyonda görmüşlerdi belimkini.

5 haftalık oluyor su an. Herkesin kanaması olacak diye bir şey yok. Kese çok küçükse vajinal ultrasonla bakabilir doktor. 1-2 hafta geçince karından net görünür. Bu kişiden kişiye değişebilen bir şey yani kesenin göründüğü tarih, kalp atışının duyulduğu tarih. Döllenme tarihiyle alakalı, onu da net bilemezsiniz. 1 haftalik derken adetinizin uzerinden 1 hafta gecmesini kastetmis olabikir doktorunuz. 1 haftalik gebelik diye bir sey olmaz. Yani soyle ki en son adet olduğunuz yani bebeğinizi olusturan yumurtanın ilk oluştuğu tarih baz alınır hamilelikte. 4 hafta sonra bir sonraki adet tarihiniz geldiğinde tesbit edilebilir gebelik durumu. O tarihte 4 haftalık gebe olmuş olursunuz. Bu kadar panik yapmayın haftaya giderseniz tekrardan daha da netleştir durum. Sağlıklı bir gebelik dilerim sağlıkla alın kucaginiza

1 haftalık hamilelik ne demek oluyor ya? Hamilelik en erken 4 veya 5. haftada anlaşılmıyor muydu?

Canm o yerlesme kanamasını herkez yaşamazki kişide kişiye değişir hemen hemen 2 buçuk 3 haftalik bebis daha görünmez 2 3 hafta var bekleme lazım canm

Back
X