Öpüşürken hiç hapşırmam. Sevgiliniz öpüştüğünüz dönemde grip falan mıydı acaba?Gerçekten çok utanıyorum yani böyle saçma bir soru sorarken ama meraktan çatlayacağım Chatgpt sordum normal ama nadir gözüken bir durummuş, arkadaşlarıma soramıyorum bana gülerler diye size de sormak istedim. Sevgilimle birazcık yakınlaşsak hatta öpüştüğüm zaman bile beni hapşırık tutuyor ama bu yani hazdan geliyor gibi anlamdıramıyorum. Kısa bir öpüşmede bile hoşuma gittiği için burnum sızlıyor ve hop hapşırıyorum çocuk alıştı bir kere öpüp çekiliyor ve hapşırmamı bekliyor gülmekten geberiyo ya ona da dalga malzemesi oldum. Neyse benim gibi hapşıran var mı sürekli yoksa bu sadece benim vücudumun verdiği bir tepki mi
ya ahahsjwhshwhshwhshs :)Alerjiden başka hapşurulmaz yav. Bence kokusuna bi şeyine var alllllllerjiniz.
Bu da size gelsin.
Anlamıyorum ki grip falan da değiliz ikimiz de ama ufak bir burun sızısı yaşayıp hop hapşırıyorum sonra bir daha olmuyor. Chate de hazdan olabilir mi diye sordum oluyomuş çok değişik bir tepki ama kendimi de tutamıyorumÖpüşürken hiç hapşırmam. Sevgiliniz öpüştüğünüz dönemde grip falan mıydı acaba?Adama sanki alerjiniz varmış gibi , değişik. İlk kez duydum bunu.
Çok tatlısın bacım okurken gülümsedimGerçekten çok utanıyorum yani böyle saçma bir soru sorarken ama meraktan çatlayacağım Chatgpt sordum normal ama nadir gözüken bir durummuş, arkadaşlarıma soramıyorum bana gülerler diye size de sormak istedim. Sevgilimle birazcık yakınlaşsak hatta öpüştüğüm zaman bile beni hapşırık tutuyor ama bu yani hazdan geliyor gibi anlamdıramıyorum. Kısa bir öpüşmede bile hoşuma gittiği için burnum sızlıyor ve hop hapşırıyorum çocuk alıştı bir kere öpüp çekiliyor ve hapşırmamı bekliyor gülmekten geberiyo ya ona da dalga malzemesi oldum. Neyse benim gibi hapşıran var mı sürekli yoksa bu sadece benim vücudumun verdiği bir tepki mi
Bu sadece sizde değil birçok insanda var.Ben de tahrik olduğum yada cinsellik düşündüğüm an hapşırıyorum hemde 2 kez asla sekmez.Beyindeki çapraz bağlanan nöronlardan oluyor diye bir yazı okumustm net hatırlamıyrm.Bazı forumlarda bunu yaşayan insanlar yazmış:)Gerçekten çok utanıyorum yani böyle saçma bir soru sorarken ama meraktan çatlayacağım Chatgpt sordum normal ama nadir gözüken bir durummuş, arkadaşlarıma soramıyorum bana gülerler diye size de sormak istedim. Sevgilimle birazcık yakınlaşsak hatta öpüştüğüm zaman bile beni hapşırık tutuyor ama bu yani hazdan geliyor gibi anlamdıramıyorum. Kısa bir öpüşmede bile hoşuma gittiği için burnum sızlıyor ve hop hapşırıyorum çocuk alıştı bir kere öpüp çekiliyor ve hapşırmamı bekliyor gülmekten geberiyo ya ona da dalga malzemesi oldum. Neyse benim gibi hapşıran var mı sürekli yoksa bu sadece benim vücudumun verdiği bir tepki mi
aksine kokusunu cok seviyorum bu hapsirma durumu sadece yakinlastigimiz anlarda oluyor sarilirken falan ozellikle kokluyorum o zaman hapsirmiyorumSıktığı kokuya alerjiniz olabilir
AYgercekten ufak ufak iki tane hapsiriyorum bendeBu sadece sizde değil birçok insanda var.Ben de tahrik olduğum yada cinsellik düşündüğüm an hapşırıyorum hemde 2 kez asla sekmez.Beyindeki çapraz bağlanan nöronlardan oluyor diye bir yazı okumustm net hatırlamıyrm.Bazı forumlarda bunu yaşayan insanlar yazmış:)
evet, chatte oyle soyledi hassas ve uyarilan bolge degisiyormus kilcallar da hassas oldugu icin bazi kisiler hapsirarak tepki veriyormusBu bende de vardı araştırmıştım o an salgılanan hormonun burun kılcallarını şey etmesinden oluyordu galiba
Gerçekten çok utanıyorum yani böyle saçma bir soru sorarken ama meraktan çatlayacağım Chatgpt sordum normal ama nadir gözüken bir durummuş, arkadaşlarıma soramıyorum bana gülerler diye size de sormak istedim. Sevgilimle birazcık yakınlaşsak hatta öpüştüğüm zaman bile beni hapşırık tutuyor ama bu yani hazdan geliyor gibi anlamdıramıyorum. Kısa bir öpüşmede bile hoşuma gittiği için burnum sızlıyor ve hop hapşırıyorum çocuk alıştı bir kere öpüp çekiliyor ve hapşırmamı bekliyor gülmekten geberiyo ya ona da dalga malzemesi oldum. Neyse benim gibi hapşıran var mı sürekli yoksa bu sadece benim vücudumun verdiği bir tepki mi