Hapsururken karnima sanci giriyor

1dilektut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
1.254
887
73
23 subat son adet tarihim bu durumda 1.5 ayligim sanirim (doktorum soylemedi)

hapsururken alt karnima sanci giriyor anlik. hapsururkenki kasilmadan mi acaba cok korkuyorum

dusuk riskiyle progestan kullaniyorum bebegimde dusuk olsaydi ben hissedermiydim

goguslerimdeki hassasiyet kesildi neden olabilir

el cevap lutfen

Canım bende düşük riski olmamasına rağmen bir ara hapşururken çok fena karnım çekildi mahvetti normal yani. Göğüs ağrısıda bir süreden sonra kesiliyotir zaten bende de 1.5 aydan sonra kesildi

Ya sorma bende suan 5haftaligim asiri bi hapsurma var arada hapsurunca karnim kasiliyo bnmde.bende karnimi tutuyorum o sirasa aman allah korusun bisey olmaz korkma

Ayni sıkıntiyı suan ben yasadim buraya geldim bilip cevap veren olmamis benimde dusuk riskim var progestoran kullaniyorum.
Hapsirdikdan sonra sanki bicak sokmuslar gibi agri giriyor 1 dk sonra geciyor bilgisi olan verirse cok iyi olur.

Ya bende nefes darligida var bole zor nefes aliyorum gibi daha 5 bucuk haftaligim bilgisi olan var mi neden acaba boyle salonda bulaniyorum acip camlari sogul havada oturasim geliyo burnum tikali gbi ya

Ayni sıkıntiyı suan ben yasadim buraya geldim bilip cevap veren olmamis benimde dusuk riskim var progestoran kullaniyorum.
Hapsirdikdan sonra sanki bicak sokmuslar gibi agri giriyor 1 dk sonra geciyor bilgisi olan verirse cok iyi olur.
ayni boyle oluyor bicak sokmus gibi

Ya bende nefes darligida var bole zor nefes aliyorum gibi daha 5 bucuk haftaligim bilgisi olan var mi neden acaba boyle salonda bulaniyorum acip camlari sogul havada oturasim geliyo burnum tikali gbi ya
alerjiden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…