Harc kredimi odedim ama borcum dusmuyor.

melinda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
1.930
796
173
Oncelikle konumun ilgili oldugu alani bulamadigim icin bu bolumde actim.

Ogrenim kredi borclari biliyorsunuzdur belki odeme geciktirenlerinki vergi dairelerine bildirildi. Benim harc kredim vardi vergi dairesine bildirildigim icin bizzat gittim odememi yaptim bir anda hepsini odedim. Odememi 21 agustosta yaptim yalniz ne zaman sorgulatsam hala borclu gorunuyorum tamam biraz uzun surermis ancak fazla oldu gibime geliyor. Bugun vergi dairesini aradim ben de tabii dusuremedim santrali. Mudurun numarasi vardi onu aradim saolsun adam ilgilendi de bana iki numara verdi dahilileriyle beraber.

Aradim aradim dusmedi inatla aradim en sonunda biri acti ben tam derdimi anlatiyorum cat diye kapatti. Inat ettim birdaha aradim bi 10 dakika gecmistir bu sefer yine acildi hemen durumumu soyledim vergi dairesinin sayfasindan aratacaksin dedi tam agzimi acacaktim konusmaya ki o da kapatti yuzume. :37:
Hayir heralde yani vergi dairesinin sayfasindan araticam o yuzden sizi ariyorum bir sorun mu var sayfada niye borc dusmuyor diye dimi.

Benim durumumda olanlar var mi odedikten sonra en fazla kac ay beklediniz? Borcumu odedim kafam rahatlamadi hala ya:50:

Vergi dairesinden ödeyen herkeste durum aynı. Ben de telaşlandım başta. Hesaplarına bloke vs koyabiliyorlar çünkü. Ama ödemeler KYK'nın sistemine yansımıyor sadece, vergi dairesinde görünüyordur. Mükerrer ödeme almaz zaten. KYK da bir işlem yapacağı zaman vergi dairesi üzerinden yaptığı için sana bir olumsuzluk yansımaz. Doğrudan makbuzlarla KYK'ya da başvurulabiliyor sanırım ama ben uğraşamadım açıkçası. Sabrım ve vaktim var diyorsan deneyebilirsin :9:

Vallahi vaktim var kafam rahat etsin diye de sabir da gosteririm hadi ama bu ne karmasadir anlamadim gitti. En sonunda KYK yollari gorunuyor bana sanirim. Yine de cok korkulacak bisey yok mu diyorsun :2:

ben de taksit taksit ödüyorum kaç aydır hala görünmyor. en son kardeşim gitti vergi dairesiine söylemiş durumu sorun olmaz makbuzlrı saklasın sistemde sorun var demiş adam..

Ay öyle mi icim rahatladı biraz. Valla makbuzu cok sote bir yere sakladim artik olmadi sarip boynuma asip gezicem:52:

Ay öyle mi icim rahatladı biraz. Valla makbuzu cok sote bir yere sakladim artik olmadi sarip boynuma asip gezicem:52:

:) bi öncekinde de yatırırken aynı şeyi söylemişlerdi.. sonuçta bizden kaynaklanmıyor sisteme işlememesi düzeltirler umarım en kısa zamanda.. insan yine de huzursuz oluyor tabi gözüyle yatırıldığını görüp rahatlamak istiyor :)

Oncelikle konumun ilgili oldugu alani bulamadigim icin bu bolumde actim.

Ogrenim kredi borclari biliyorsunuzdur belki odeme geciktirenlerinki vergi dairelerine bildirildi. Benim harc kredim vardi vergi dairesine bildirildigim icin bizzat gittim odememi yaptim bir anda hepsini odedim. Odememi 21 agustosta yaptim yalniz ne zaman sorgulatsam hala borclu gorunuyorum tamam biraz uzun surermis ancak fazla oldu gibime geliyor. Bugun vergi dairesini aradim ben de tabii dusuremedim santrali. Mudurun numarasi vardi onu aradim saolsun adam ilgilendi de bana iki numara verdi dahilileriyle beraber.

Aradim aradim dusmedi inatla aradim en sonunda biri acti ben tam derdimi anlatiyorum cat diye kapatti. Inat ettim birdaha aradim bi 10 dakika gecmistir bu sefer yine acildi hemen durumumu soyledim vergi dairesinin sayfasindan aratacaksin dedi tam agzimi acacaktim konusmaya ki o da kapatti yuzume. :37:
Hayir heralde yani vergi dairesinin sayfasindan araticam o yuzden sizi ariyorum bir sorun mu var sayfada niye borc dusmuyor diye dimi.

Benim durumumda olanlar var mi odedikten sonra en fazla kac ay beklediniz? Borcumu odedim kafam rahatlamadi hala ya:50:

KYK yı aradım ben bu durum için. 2-3 ayda bizim sistemimize geçiyor dediler. Senin ne kadar oldu ödeyeli?

Evet toplam borç sıfır gösteriyor kurtardık galiba:)
Giriş yapınca borcumu odemem gerektiği ile ilgili uyarı geliyor hala ama önemli değil heralde

Son düzenleme:
Back
X