hardal sarısı kaban mı krem kaban mı fıkır verin lutfen

sule_61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
160
4
118
Trabzon
arkadaslar netten bı kaban begendım ama ıkı renk arasnda kararsız kaldım bana bır fikir verin lutfen

Eklentiler

• $_12 (1).webp
    $_12 (1).webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 4.753
  • $_12 (2).webp
    $_12 (2).webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 6.713
  • $_12.webp
    $_12.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 1.718
bende cok begendım krem cabuk kırlenır mı dıye dusunuyorum aslında

evet kolunu koydugun yer falan kararır tozdan bile karardıgı oluyor bende kullandım krem kaban ama hardalda da olur bu.. ve hardal herşeye uymaz bence kışa gitmez çarpıcı renk :KK51:

sarı daha tatlı bence
ama kremin de kombinayson kolaylığı var, seçeneği fazla!

Krem kabanı kullanmak oldukça zor.
Ben alma hatasında bulundum, her giyindiğimde mutlaka bi yeri leke oldu, manşetleri karardı.
Eve bi geliyordum üzerimde siyah ve kahverengi noktalar var.
Havada uçuşan tozlar yapışıyordu.
Bence hardal hem şık hem daha kullanışlı.

bende kremi daha cok begendim. Kirlenirmi diye sormussun. Ben iki sene beyaz Kaban giyindim. Ilk aldigimda bende kirlenirmi diye korktum ama dikkat edince hicde birsey olmadi. Simdi iki sene sonra yikatmadan hala giyebilirim, okadar temiz duruyor, ama artik biktim ayni kabandan degistirdim :)

Yani dikkatli giyilirse krem hele hic kirlenmez. Güle güle iyi günlerde giyin canim :)

_Lbilmiorum post: 36605288 .!.:
Renkler de model de çok güzel, gönlüm hardaldan yana ama.

Bir de merak ettim markası nedir?
Markasini bilmiyorum cnm ebay da fiyati uygun du siparis verim dedim ama renkte karatsiz kaldim

Merhabalar ben de Hardal rengi mont arıyordum çok beğendim. Sipariş verdiniz mi merak ettim ürün resimdeki gibi mi bir de ne kadar süre de elinize ulaştı . :KK25:

hardalda kolay kirlenir ama benim tercihim krem olurdu.

Back
X