Hareket hissetme

20-21 haftalıktı sanırım vay be unutuyormuş insan ikinciler daha erken hissedilirmiş.

Merhaba kızlar bebeklerinizi kaçıncı haftada hissetmeye başladınız
merhaba canım ikinci gebeliğimi yaşıyorum üstelik ikiz :) sanırım önceden deneyimli olduğum için ve araştırdığım kadarıyla ikinci gebeliklerde harektler erken hissedilebiliyormuş şu an 16. haftadayım hissediyorum ufak ufak. Ama ilk gebeliğimi 20. haftada falan hissetmiştim :)

Maşallah Allah'ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah doğrudur bende duymuştum onu bende şuan 18 haftalığım ama hissetmiyorum daha :)

Maşallah Allah'ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah doğrudur bende duymuştum onu bende şuan 18 haftalığım ama hissetmiyorum daha :)
çok teşekkür ederim amin sizde öyle herkes sağlıkla alsın bebişini kucağına hissederseniz az kalmış çok tatlı heyecanlar

Ben ilk hareketini 15.haftada hissetmiştim bariz bir şekilde. Çok zayıf olanlar benim gibi daha erken hissedebiliyor. İlk gebeliğimdi bu arada.

1 aylık oldu minik kızım, rüya gibi geçmiş aylar da kucağıma bile almışım inanamıyorum. Günler hiç geçmeyecek gibi geliyordu

17 veya 18di heehalde böyle kıpırtılar hissediyordum şimdi 21 haftalık olduk hareketleri güçlendi özellikle sola yattığımda tepinip duruyor benim prensesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…