Hareket hissetme

20-21 haftalıktı sanırım vay be unutuyormuş insan 🥹 ikinciler daha erken hissedilirmiş.

Merhaba kızlar bebeklerinizi kaçıncı haftada hissetmeye başladınız 😊
merhaba canım ikinci gebeliğimi yaşıyorum üstelik ikiz :) sanırım önceden deneyimli olduğum için ve araştırdığım kadarıyla ikinci gebeliklerde harektler erken hissedilebiliyormuş şu an 16. haftadayım hissediyorum ufak ufak. Ama ilk gebeliğimi 20. haftada falan hissetmiştim :)

merhaba canım ikinci gebeliğimi yaşıyorum üstelik ikiz :) sanırım önceden deneyimli olduğum için ve araştırdığım kadarıyla ikinci gebeliklerde harektler erken hissedilebiliyormuş şu an 16. haftadayım hissediyorum ufak ufak. Ama ilk gebeliğimi 20. haftada falan hissetmiştim :)
Maşallah Allah'ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah doğrudur bende duymuştum onu bende şuan 18 haftalığım ama hissetmiyorum daha :)

Maşallah Allah'ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah doğrudur bende duymuştum onu bende şuan 18 haftalığım ama hissetmiyorum daha :
bi kaç hafta sonra kelebek pırpırlaması gibi hafif kıpırtalar hissedersiniz. Onun da çoğu mide hareketi mi gaz mı bebek mi anlayamazsınız. Bebeğimi karnımda hissettiğim anlar çok güzeldi😍
Maşallah Allah'ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah doğrudur bende duymuştum onu bende şuan 18 haftalığım ama hissetmiyorum daha :)
çok teşekkür ederim amin sizde öyle herkes sağlıkla alsın bebişini kucağına ❤️🥹 hissederseniz az kalmış çok tatlı heyecanlar😌

Ben ilk hareketini 15.haftada hissetmiştim bariz bir şekilde. Çok zayıf olanlar benim gibi daha erken hissedebiliyor. İlk gebeliğimdi bu arada.

1 aylık oldu minik kızım, rüya gibi geçmiş aylar da kucağıma bile almışım inanamıyorum. Günler hiç geçmeyecek gibi geliyordu 🥺🥺🥲

17 veya 18di heehalde böyle kıpırtılar hissediyordum şimdi 21 haftalık olduk hareketleri güçlendi özellikle sola yattığımda tepinip duruyor benim prensesim😂

Back
X