- 21 Ağustos 2023
- 23
- 5
- 1
- 20
- Konu Sahibi yenievlibiri
Merhaba kızlar bebeklerinizi kaçıncı haftada hissetmeye başladınız 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım ikinci gebeliğimi yaşıyorum üstelik ikiz :) sanırım önceden deneyimli olduğum için ve araştırdığım kadarıyla ikinci gebeliklerde harektler erken hissedilebiliyormuş şu an 16. haftadayım hissediyorum ufak ufak. Ama ilk gebeliğimi 20. haftada falan hissetmiştim :)Merhaba kızlar bebeklerinizi kaçıncı haftada hissetmeye başladınız![]()
Maşallah Allah'ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah doğrudur bende duymuştum onu bende şuan 18 haftalığım ama hissetmiyorum daha :)merhaba canım ikinci gebeliğimi yaşıyorum üstelik ikiz :) sanırım önceden deneyimli olduğum için ve araştırdığım kadarıyla ikinci gebeliklerde harektler erken hissedilebiliyormuş şu an 16. haftadayım hissediyorum ufak ufak. Ama ilk gebeliğimi 20. haftada falan hissetmiştim :)
Benim ilk gebelik daha hissetmiyorum 18+220-21 haftalıktı sanırım vay be unutuyormuş insanikinciler daha erken hissedilirmiş.
Bencede tekmedir içimden geçti20+5teyiz. Hâlâ ayırt edemiyorum gaz sancısı mi tekme mi diyetekmedir diye ümit ediyorum
![]()
bi kaç hafta sonra kelebek pırpırlaması gibi hafif kıpırtalar hissedersiniz. Onun da çoğu mide hareketi mi gaz mı bebek mi anlayamazsınız. Bebeğimi karnımda hissettiğim anlar çok güzeldiBenim ilk gebelik daha hissetmiyorum 18+2
Maşallah Allah'ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah doğrudur bende duymuştum onu bende şuan 18 haftalığım ama hissetmiyorum daha :
bi kaç hafta sonra kelebek pırpırlaması gibi hafif kıpırtalar hissedersiniz. Onun da çoğu mide hareketi mi gaz mı bebek mi anlayamazsınız. Bebeğimi karnımda hissettiğim anlar çok güzeldi![]()
çok teşekkür ederim amin sizde öyle herkes sağlıkla alsın bebişini kucağınaMaşallah Allah'ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah doğrudur bende duymuştum onu bende şuan 18 haftalığım ama hissetmiyorum daha :)
Ilk gebelikte 20 21 haftalarda hiss ettim ikincisinde 16 haftada çok minnak tekmelerMerhaba kızlar bebeklerinizi kaçıncı haftada hissetmeye başladınız![]()