Hareketler başladı mı?

Shiny_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
14
0
86
İzmir
Aralık anneleri,
Bebeğinizin hareketlerini ve artık onun fiziksel varlığını hissedebiliyor musunuz?
19.haftamdan beri hergün çok sık bir şekilde hissediyorum..
baloncuk gibi,gaz patlamaları gibi,kelebek çırpınışı gibi..
küt küt bi şeyler oluyor içimde=)
açıkcası bu kadarını beklemiyordum..
sanıyordum ki o orda öle duracak..
ne kadar yanılmışım..
sürekli bi çırpınış halinde sürekli bi hareketlilik..
nasıl yaa diyorum nasıl.. bebeğim içimde oynuyo..

Bu arada hareketliliğin ilerde yaramaz olacak mesajı vermediğini öğrenmiş durumdayım :D

Sizin bebişler ne alemde?

selam kızlar bende 18+4 fılanım bazen ıcımde bısıler hıssedıyorum ama o bebegımmı bılmıyorum kırt kırt bır hos oluyor ıcım. bebegımse onu hıssetmek cok guzel

ben 19+2 oldum ama hala tık yok bişiy duymuyorum :(

Bebek hareketlerini daha kolay hissetmek için ipuçları

• Yatağa uzanın ve rahatlayın,

• Şekerli birşeyler için,

• Yüzükoyun yatın,

• Bebek 28 haftadan büyükse sırt üstü yatın,

• Karnınıza wolkman dayayın ve müzik çalın. İşe yarayacaktır.

Dr. Alper MUMCU

Hissediyorummm
Öyle güzel bişe ki
Benim bebişiiiimmm diyosun işte
Ultrason karnının şişmesi hikaye
O pıtpıtlar yokmuu
Mukemmel

evet bende hissediyrm artık 2 hafta oldum... ve dışardanda görebiliyorum..harekete başladımı oğluşum eşimle beraber oturup pıt pıtlarını izliyoruz.. mükemmel bişey...

tam olarak bebegimin hareketimi bilmiyorum cok nadir biseyler hissediyorum oda cok az
ama surekli bekliyorum cok istiyorum tekmelemesini

14. haftada döndüğünü, yer değiştirdiğini,

16. haftada tekmelerini kesin hissettim. daha önceside vardı ama kesin diyemiyordum..

18. haftadan beride tekmelerini seyredebiliyoruz.. zıplatıyor karnımı sıpa :)

benimde 18.haftalarda içimdeki pıt pıtlarını hissetmeye başlamıştım yer değişmelerini birde içerden ayağıyla veya kafasıyla ittirmeleri var onlarda daha net farkediliyo şu an 20+1 deyiz ve geçen akşam sırt üstü uzanmış eşimle konuşuyoduk birden tekme attı göbek deliğimin oraya ay dedim tekme atıyo hemen eşimde koydu elini 2.tekmeyide o hisetti çok hoştu bi tuhaf olduk bekledik ama 3. gelmedi olsun :emir_bebek: minik kızım özellikle babasının sesini duyunca çok hareket ediyor. 2 gündür tekme hissetmiyorum ama pıt pıtlar devam ediyor arada çok güzel bir duygu gerçekten allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi

benim oğluş hala ağır abi :roflol: anneye ses ver diyorum ama yok hala tık yok..hissetmiyormuyum ki diyorum ama mutlaka hissedersin diyolar.

bendede aynı sende olan şeyler var 1-1,5 aydır var bunlar gazdır falan diyordum :) meğerse miniğimmiş :) çok hoş oluyor ama, ama benimki çok hareketli anlatamam, çok farklı bir duydu, eşime diyorum gel çabuk gel bak tepikliyo kızımız :1rolleyes:) çok hafif olduğu için hareketler nekadar anlıyo bilmiyorum tabi , bu arada 19+4 günlüğüm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.........:Saruboceq:

18+6 dayım bu hafta yer değiştirdiğini, hafif hafif tekmelerini hissediyorum..
Muhteşem bir duygu ama daha dışardan tekme attığını falan görmüyoruz yani : ) zaten biz biraz ağar ilerliyoruz : )

19 haftalık hamileyim.son 1 haftadır tekmelemesini hissediyorum.1 ay kadar öncesinde de yer değiştirişini hissetmeye başladım.güzel bir duygu...

merhaba arkadaşlar ben hissetmeye başladım bu hafta başından beri sanki içimde baloncuk patlıyor gibi blump ederi gibi çok enteresan. yani yanılmıyorsam tab

ben 1 aydır hissediyorum paşamın tekmelerini. önceleri gaz sandım ama dr um hissetmen lazım sen zayıfsın dedi. meğer o pıtpıtlar oğlumun tekmeleriymiş.. 3gün önce de acap hızlı tekmeler attı eşim kafasını dayadı karnıma o da hissetti muhteşem bi duygu anne olacağım için çok şanslıyım Allah ım isteyen herkese nasip etsin AMİN

bizim hanımefendi de habire tekme atıyo artık bazen sert oluyo babası da hissediyo bazen sadece ben hissediyorum. geçen sabah namazdan sonra sağıma yattım 2 kere kafa attı soluma döndüm bu sefer ayağıyla var gücüyle itti en son arka üstü uyumuşum bi türlü yatamadık kızımla :emir_bebek: bazen de hafif bastırınca karnımı tepük atıyo kalp atışlarını hissediyorum karnımı bastırınca pıt pıt pıt çok güzel bi duygu :ecrin_bebek:

Hamileliğimin 20. haftasındayım ve 2 haftadır pıt pıt edişini hissediyorum henüz tekmesini duymadım.:)
Fakat bebişim tek bir yerde hareket etmiyor maşallah pek hareketliyiz önce sağda başlıyor pıt pıt etmeye sonra ortaya geçiyor sonra sola sonra yine sağa geliyor.:)

merhaba hanımlar benimde 21 haftalık oldu oğluşum valla çook hareketli doktorda söyledi sürekli tekmeleyip duruyo uzandığım zaman hareketlerini çok rahat hissede biliyorum :emir_bebek:yaramaz olacağı belli bizimkinin

Back
X