Hareketler başladı mı?

biz artık 22.haftaya başladık dün tekmeleri iyice çoğalmaya başladı bazen sadece benim hissetceğim kadar bazen dışardan da hissediliyo çok hoş bir duygu gerçekten allah herkese nasip etsin tüm bebiş isteyenlere bazen hiç hareket etmiyor o zaman da heralde uyuyor miniğim diyorum

artık bende hissediyorum bu hafta..paşam tekmeledikçe ben dört köşe oluyorum opuyorumnanaktan...ne güzel bir duyguymuş Ya Rabbim..isteyen hekese nasip etsin mevlam inşaallah...

bu hafta 25.haftaya başladık ve kızımın tekmeleri artık daha güçlü birde hıçkırık tuttuğunda anlıyorum çok komik oluyor gerçekten ilk önce anlamadık babasıyla bu tekme değil ne bu sanki beni hıçkırık tutmuş gibiyim falan derken aaaa dedim bebişimiz hıçkırıyo içerdeki sıvıyı yutmaya çalışıyor artık akciğerlerinde ki kan damarları gelişmeye başlamış haftamıza göre kaslarıda kuvvetlenmiş ve artık kordonunu avucunda kavrıyabiliyormuş çok mutluyuz hayırlısıyla kuıcağımıza alırız inşallah

bu hafta 25.haftaya başladık ve kızımın tekmeleri artık daha güçlü birde hıçkırık tuttuğunda anlıyorum çok komik oluyor gerçekten ilk önce anlamadık babasıyla bu tekme değil ne bu sanki beni hıçkırık tutmuş gibiyim falan derken aaaa dedim bebişimiz hıçkırıyo içerdeki sıvıyı yutmaya çalışıyor artık akciğerlerinde ki kan damarları gelişmeye başlamış haftamıza göre kaslarıda kuvvetlenmiş ve artık kordonunu avucunda kavrıyabiliyormuş çok mutluyuz hayırlısıyla kuıcağımıza alırız inşallah

Amin canım inşallah. Benim kızçem de arada taa kasıklarıma iniyo, nasıl baskı yapıyo, konuşuyorum hadi bebeğim çık yukarı diyorum, sanki anlıyomuş gibi düzeliyo :) Dediğin gibi artık tekmeleri çok daha güçlü, içerde dönerken çok tuhaf oluyorum, sanki biri göbeğimle oynuyomuş gibi. Çok tuhaf ve güzel duygular bunlar. Allah isteyen herkese nasip etsin....opuyorumnanaktan

18. haftada hisstemeye başlamıştım.Her hafta daha güçlü hissediyorum.Hele bu hafta eyvah diyorum bayağa şiddetli tekmelemeye başladı,hareket ettiğini falan görüyorum dışardan.Sonlara doğru canımı okuyacak anlaşıldı.

bizde bu gün 28+2 yiz ve bebişimin hareketleri daha bi güçlendi artık karnım titriyor bi oyana bi bu yana gidiyor bazen ve çarşamba akşamı yerini değişmiş benim yaramaz çok tuhaf hareketler yapıyor hatta canım falan acımıştı meyer yer değişmiş normalde başı sağ tarafımda idi bu gün doktor başının artık sol tarafıma geçtiğini söledi.

Back
X