Hareketlerini Hissediyormuyum Acaba :S

emlersn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
131
1
46
İçel Mersin
kızlar 15 haftada bebegin hareketleri hissedilirmi yani karnımda degişik bir durum var böyle seyirme gibi acaba bu bebegin hareketlerimi acaba bilmiyorum .s

15 hafta çok minik... ikinci gebeliğinse belki hissedersin de ilk gebeliğinse çok erken geldi bana. ben 17. haftada hissettim ama bağırsak hareketiymiş sonra 20. haftada bebişi hissttim

ilk gebeliğinse daha erken hissetmen için 20. haftada ayırt edersin ben ikinci bebeğime hamileyim 18. haftada hissettim çok hafif şekilde....

valla benim de ilk hamileliğim ama ben 15. haftada çok rahat hissediyordum hatta daha erken başladım hissetmeye bence bebek olabilir :)

bende de arada karıncalanma gibi değişik bişeyler oluyo ama anlayamıyorum. doktoruma sordum daha çok küçük dedi. kuzenim 15-16. haftalarda baya tekmeleri hissediyormuş. yalnız onun ikiz. bana da soruyolar hissedemiyorum. hissedemediğim için neredeyse strese girmeye başlamıştım. neyseki dr un o lafı rahatlattı beni..

ben dün doktora gittim bu hareketleri söledim daha başlamamıs hareketi dedı ama cok sukur saglıklı ve herseyı yerındeymıs :))

bende hep hissediyorum diordum esim sürekli yok bağırsak hareketin yok atardamarındır diordu.cidden öyleymiş.bebek hareketi hiçbirine benzemiyo.sanki su dolu buzdolabı poşetinin içinde balık kıprasıyo gibi yada ne bilim içinde kelebek kanat cırpıyo gibi oluyo.ve muhtesem bir duygu.inşallah en kısa zamanda hissedersin o duyguyu.

bebeğinin hareketleri olablr canım benimde ilk hamileliğim ve 15. haftamdan beri hissediyorum tabi büyük gebelikler gibi değil ara ara pıt pıtlarını hissediyodum..son günlerde de vurmaya başladı. bana da bebeğin olamaz demişlerdi ama ultrasonda aynı yerde kıpırdadığını gördüm. sen hissettiğin şeye inan sadece

16.haftamıza gırdık bakalım bende artık yavas yavas tekmelerını hıssedebılecem mı

16.haftamıza gırdık bakalım bende artık yavas yavas tekmelerını hıssedebılecem mı

hissedersin canım inş.. sana tek diyebilceğim kendini dinleme benim bebiş çok inat hareket etsin diye beklediğimde tık yok ne zaman kıpırdamıyo diye boşversem kıpırdanmaya başlıyo senin bebiş de öyle yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…