Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 hafta çok minik... ikinci gebeliğinse belki hissedersin de ilk gebeliğinse çok erken geldi bana. ben 17. haftada hissettim ama bağırsak hareketiymiş sonra 20. haftada bebişi hissttim![]()
ilk gebeliğinse daha erken hissetmen için 20. haftada ayırt edersin ben ikinci bebeğime hamileyim 18. haftada hissettim çok hafif şekilde....
valla benim de ilk hamileliğim ama ben 15. haftada çok rahat hissediyordum hatta daha erken başladım hissetmeye bence bebek olabilir :)
bende de arada karıncalanma gibi değişik bişeyler oluyo ama anlayamıyorum. doktoruma sordum daha çok küçük dedi. kuzenim 15-16. haftalarda baya tekmeleri hissediyormuş. yalnız onun ikiz. bana da soruyolar hissedemiyorum. hissedemediğim için neredeyse strese girmeye başlamıştım. neyseki dr un o lafı rahatlattı beni..
bebeğinin hareketleri olablr canım benimde ilk hamileliğim ve 15. haftamdan beri hissediyorum tabi büyük gebelikler gibi değil ara ara pıt pıtlarını hissediyodum..son günlerde de vurmaya başladı. bana da bebeğin olamaz demişlerdi ama ultrasonda aynı yerde kıpırdadığını gördüm. sen hissettiğin şeye inan sadece
16.haftamıza gırdık bakalım bende artık yavas yavas tekmelerını hıssedebılecem mı
hissedersin canım inş.. sana tek diyebilceğim kendini dinleme benim bebiş çok inat hareket etsin diye beklediğimde tık yok ne zaman kıpırdamıyo diye boşversem kıpırdanmaya başlıyo senin bebiş de öyle yapabilir