kızlar merhaba ilk bebeğimi kaybettim şimdi 20 haftalık hamileyim erkek bebeğim olucak Allah nasip ederse ama haraketlerini anlamıyorum hala normal mi acaba
Canim 20 haftada cok az anne hissede bilir merak etme 23-24 haftasinda hiss etmeye baslayacaksin. Ben kizima hamileyim 26 haftadayim cok sukir bu haftada daha iyi hissediyirum
kimisi 17 den filn başlamış bide bitane kaybedince insan psikolojik olrak korkuyo sürekli bişey olurmu endişesi :/ Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .. cvbınız içinde teşekkür ederim
kızlar merhaba ilk bebeğimi kaybettim şimdi 20 haftalık hamileyim erkek bebeğim olucak Allah nasip ederse ama haraketlerini anlamıyorum hala normal mi acaba
bnde 20 haftamı bıtırmek üzereyim..bir iki defa sanki hissettim..eminde değilim..her ultrasonda eller bacaklar havada olan,çok hareketli bır bebek taşıyorum ama hissedemiyorum..
çok takılma canım..300 grlık bır canlının hareket kuvveti çok cılız..zamanımız var daha :)