Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk hamılelıgınızmı normal tabiki bende 21 22 haftalarda anca net hissetmeye başlamşstm çok küçük henüz o yüzden hussetmıyosunuzdur allahım sağlıklı kucağınıza almak nasip etsn
İlk hamılelıgınızmı normal tabiki bende 21 22 haftalarda anca net hissetmeye başlamşstm çok küçük henüz o yüzden hussetmıyosunuzdur allahım sağlıklı kucağınıza almak nasip etsn
Teşekkür ederim sizde inşallah sağlicakla alirsiniz kicağınıza az kalmiş sizin ki..evet ilk gebeliğim endişeleniyorum benimle ayni haftada olanlar hareketlerini hissettiğini söylüyorlar..
Teşekkür ederim sizde inşallah sağlicakla alirsiniz kicağınıza az kalmiş sizin ki..evet ilk gebeliğim endişeleniyorum benimle ayni haftada olanlar hareketlerini hissettiğini söylüyorlar..
Teşekkür ederim evet az kaldı bekliyorum artk her an. Kişiden kişiye değişir bence bı durum benmde arkadaşlarm biz.hissediyoruz dedklernde bende endişeleniyordm dktorunu bi sıkıntı olursa Zaten söyler stres yapmayn hiç