- Konu Sahibi myheartbelongstodaddy
-
Babam hayatımızda olmadan büyüdüm ben ve böyle özel günlerde de inanılmaz duygusal, buruk hissederim.İçimdekileri yazmak istedim yalnızca, benim gibi hissedenler varsa yalnız olmadıklarını bilsinler diye =)
Babamın babası harika bir baba değildi. Çocuklarını ilkokuldan sonra hatta ilkokulda bile çalıştırıp parasıyla içki içen biriydi. Babam ve amcamlar okuyamadı, çırak olarak başladıkları yerlerde ustalaştılar. Düğünlerini kendileri yaptı, onlara kimse ev almadı. Belki diplomaları yok ama hepsi birer örnek "baba" oldu. Babam hala babasını anlatır hırslanır üzülür gözyaşlarını tutar. Sonra "olsun ne yapalım bizde böyleydi" der geçer. Değiştiremez çünkü. Ama değiştirebileceği şeyleri değiştirdi, bizlere karşı fedakar ve mükemmel bir baba oldu. İnsan ebeveynlerini seçemiyor ama nasıl bir ebeveyn olacağın tamamen sana bağlı. Hayattan evlilik ten anne olmaktan korkma ve emin ol bu farkındalıkla nice benim diyen annelere taş çıkarırsın.
Kimisi yanıbaşındaki babasının değerini bilmez, kimiside babasının yanıbaşında olmasının nasıl bir his olduğunu bilmez ..
Allah yardımcın olsun canım benim.
Aynen öyle sahip olduklarının kıymetini bilmemek, kaybedince anlamak nasıl kötü...
Sıkma sende canını hep derim derdi veren güzel Allahım dermanınıda verir..
Tabii öyle.Benim ailem evliliği yürütemedi diye inancımı kaybetmek istemiyorumm
Ama bu özel günlerdeki duygusallığım zamanla kaybolur mu ne olur bilemiyorum
erkeklere bi şans ver,hepsi aynı değil,yaralarını saracak doğru insanı bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?