Harika bir hamilelik için başlıyorum yeniden ✌️✌✌✌

eminim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
1.893
1.748
158
38
Merhaba hanımlar ben 3 yıldır oğlumda aldığım kiloları vermeye çalışırken son 7 kiloyu veremeden tekrar hamileyim aslında çok mutluyum ve bu dünyanın en mükemmel duygusu yoğun bir yaşamım var aslında bu yoğunlukta oğlumu tek büyütmemek için kendimden kariyerim bir nevi vazgeçtiğim bir karar ama Eminim pişman olamayacağım .
Başlangıç 73 kiloyum amaçlın tabi ki zayıflamak değil burda sağlıklı beslenerek çok fazla kilo almamak . İlkinde yaptıgım hataları min indirmek . Oğlum da 68 ile başladım 96 ile bitirmiştim ve oğlum 3 yaşında su an 73 kiloyum bu yolda yanım da olan destek olan tüm arkadaslarıma şimdiden TSK ler

image.webp Su an yayladayız ve hep yokuş yolları arkadaşımla beraber yürüdük 40 dk sürdü . Günün ilk fotosu spor olsun bu hamileliğim de bırakmak istemediğim tek şey yürüyüş Rabbim sağlık verdikçe hep yürüyeceğim

Bende çok sevindim canım. Allah hayırlı etsin...
bende ilk gebelikte çok ama çok kilo aldım. Ikinci de ise sağlıklı beslenerek sadece 7 kilo aldım.
Ben de şuanda 79.4 kiloyum canım. Kilo vermeye devam. Emzirme sürecinin bitmesine 1 ay kaldı o zaman daha da sıkı tutacam isi

bende ilk gebelikte çok ama çok kilo aldım. Ikinci de ise sağlıklı beslenerek sadece 7 kilo aldım.
Ben de şuanda 79.4 kiloyum canım. Kilo vermeye devam. Emzirme sürecinin bitmesine 1 ay kaldı o zaman daha da sıkı tutacam isi
Tatliiimmm 79 a dusmussun çoook sevindim masaallah barekallah

Evet Can'ım inş bende öle az kilo alırım ö ama ben iştahı acık bir kadınım 10 kiloya bile razıyım

Sabah : çeyrek ekmekli tost domates
Ara : ceviz kuru üzüm badem
Ara: nescafe (ders çalısıyorum uykum gelmesin diye )
Öğlen : kıyma şiş az ekmek salata ayran
Ara: kuru üzüm ceviz badem (toplam 10 afet badem 3 ceviz 15 tane de kuru üzüm )
Bol su içtim

Merhaba günlüğüm içinde büyüyen aşkla iştahım bu günler de az ama her an patlayabilir
Sabah : 2 dilim ekmek zeytin peynir
Ara: badem ceviz kuru üzüm Neccafe
1 adet bayram kömbesi
Öğlen : 1 kase çorba kıymalı börek bir dilim su an saat 15.30
Aksama neler olur bilemem yazarım artık

Günaydın günlüğüm bugun tam 3 ayım bitti hamilelikte . Biraz zorlu günler geçirdim mide bulantısı filan derken daha iyiyim ama 5 aya kadar kilo almam diye düşünürken 3 ayı bitirirken 2 kilo aldım sabah tartıltım 75 kiloyum bundsn sonra daha dikkat edeceğim meyve ve sağlıklı atıstırmalıklar tercihim artık ekmeği de azaltmam gerek sanırım hadi bakalı

Günaydın günlüğüm bugun hamileliğinde 14.5 haftadayız sabah tartıldım 75.4 kiloyum 20 haftaya kadar koruyabilsem çok Mutlu olacağım ama iştahım açıldı bu ARalar bakalım su ana kadar herşey yolun da gidiyor çok şükür

Merhaba günlüğüm kendime inanmakta zorlanmaktayım bugun tartıldım ve 1 ayda 3 kilo akmışım 78 kiloyum su an da ya Aslında çok yemiyorum ama neden bu kadar aldım bilmiyorum yürüyüş yapmıyorum hrrlde yapacak halim ve zamanım da olmuyor tek hedefim 85 kilo ile doğuma girmek yoksa aldığı kiloları vermek gene çok zor olacak biraz desteğe ihtiyacım var bu konu da

Sevgili günlüğüm attık burayı bırakmıyorum 22 günde 3 kilo aldım inanamıyorum 81 kiloyum gene oğlumdaki gibi davul gibi olacağım ve yıllarca aldığım kiloları veremeyeceğim ...
Hatırlıyorum da 81 kilodan 73 E inene kadar 1 sene zor vermiştim kilomu 5 aya aldım tekrar oy oy bana yardım edin

image.webp
Evet ilk günüm biraz fazla görünse de hamiş bir kadının günlüğü
Peynir
Tuzlu yoğurt
Bir yumurta
Zeytin
Domates salatalık nane
1 adet mücver (Can'ım çok cekmişti ))
Azıcık bal tereyağı

Ara öğün : bir adet kuru pasta
1 adet hurma

Öğlen yemeği :
Şr adet kabak dolması
Patlıcan dolması 3 adet sarma 2 kase cacık bir dilim ekmek turşu bir tane

Yıllarca verdiğim kiloları 7 / Ay da aldım ys 27 . Haftadayım 85 kilo aldım off offf

Back
X