Aaaa canım benim çok sevindimhayırlı olsun sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin rabbim
İyiyim canım istikrar yoktu canm tekrar günlük açtm bi ara baya verdim geri aldm falan şimdi bi düzene sokucamSen naptın nasilsin kilo durumları ne alemde canim
Tatliiimmm 79 a dusmussun çoook sevindim masaallah barekallahBende çok sevindim canım. Allah hayırlı etsin...
bende ilk gebelikte çok ama çok kilo aldım. Ikinci de ise sağlıklı beslenerek sadece 7 kilo aldım.
Ben de şuanda 79.4 kiloyum canım. Kilo vermeye devam. Emzirme sürecinin bitmesine 1 ay kaldı o zaman daha da sıkı tutacam isi
Tatliiimmm 79 a dusmussun çoook sevindim masaallah barekallah
Çok TSK ederim Can'ım daha güzelleri sizlerin olsun inş hala 73 kiloyum ama şişmeye başladım bileAaaa canım benim çok sevindimhayırlı olsun sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin rabbim
Evet Can'ım inş bende öle az kilo alırım ö ama ben iştahı acık bir kadınım 10 kiloya bile razıyımBende çok sevindim canım. Allah hayırlı etsin...
bende ilk gebelikte çok ama çok kilo aldım. Ikinci de ise sağlıklı beslenerek sadece 7 kilo aldım.
Ben de şuanda 79.4 kiloyum canım. Kilo vermeye devam. Emzirme sürecinin bitmesine 1 ay kaldı o zaman daha da sıkı tutacam isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?