Harita gibi çatladim

pinarzeynep1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2021
11
3
1
24
Acill yardım yada bilgi verirmisiniz doğuma 1 ay kaldı ve doğumdan sonra bu catlaklarimi nasıl gidericem bacaklarimij arkası acayip şekilde çatladı , bacaklarıma vurdu hep ne yapicam bunların yok olmasi lazım ya görünce moralim, modum düşüyor 😏😔😢☹️

Acill yardım yada bilgi verirmisiniz doğuma 1 ay kaldı ve doğumdan sonra bu catlaklarimi nasıl gidericem bacaklarimij arkası acayip şekilde çatladı , bacaklarıma vurdu hep ne yapicam bunların yok olmasi lazım ya görünce moralim, modum düşüyor 😏😔😢☹️
Bio oil diye bir yağ var o 8 haftada düzenli kullanımda etkili deniliyor bir dene istersen

Hamileliginizin basindan beri yag takviyesi kullansaydiniz biraz engellerdiniz. Simdi kullansaniz pek fayda etmez diye dusunuyorum. Dogum sonrasi lazer tedavisi uygulatirsiniz

Hamileliginizin basindan beri yag takviyesi kullansaydiniz biraz engellerdiniz. Simdi kullansaniz pek fayda etmez diye dusunuyorum. Dogum sonrasi lazer tedavisi uygulatirsiniz
En başından beri bebek yağı kullanıyorum vazelin kullanıyorum bir sürü yağ kullandım karnım catlamadim bacaklarim çatladı hani kimse böyle catlamamistir yani dediğiniz gibi doğumdan sonra lazer tedavisi

Hmmm smdi anladim. Aynen oyle yaparsiniz. Zor gibi gozukse de basit seyler bunlar. Lazer tedavisi olursun gecer gider :)

Back
X