Harmony Test Yaptıranlar

pink flower

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
80
50
18
41
Kızlar Merhaba;

14 Haftalık hamileyim. İki tane ikili test yaptırdım. İkisinde de biyokimyasal riskim yüksek çıktı. Doktor amniyosentez yaptırabileceğimi veya anne kanından alınan örnekle test yapılabileceğini söyledi. Aranızda harmony test veya buna benzer bir test yaptıran var mı ? İstanbul'da önerebileceğiniz güvenilir yerler var mı ? Nerede ve ne kadara yaptırdığınızı da belirtirseniz çok sevinirim...

Cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler...
Allah herkese hayırlı, sağlıklı, sıhhatli bebişler nasip etsin...

Ben Bursa'da Genetik Tanı Merkezi'nde yaptırmıştım,1900 lira ödemiştik.Gelab diye google'dan aratıp İstanbul'daki şubelerini bulabilirsiniz.On beş gün içinde sonuç çıkıyor.Ben yaşım nedeniyle yaptırmıştım.

Merhaba, bende bebeğimdeki ventrikül genişlemesi dolayısıyla Nifty Test yaptırdım 1950.-TL'ya geçen ay. Sonuç tam 1 haftada geldi. Doktorum bi aracıyı önerdi. Hemen en yakın klinikte kan verdim. Isterseniz bayanın bilgilerini veririm size. İnşallah güzel haberlerle Sağlıcakla alırsınız evladınızı kucağınıza...

Kızlar Merhaba;

14 Haftalık hamileyim. İki tane ikili test yaptırdım. İkisinde de biyokimyasal riskim yüksek çıktı. Doktor amniyosentez yaptırabileceğimi veya anne kanından alınan örnekle test yapılabileceğini söyledi. Aranızda harmony test veya buna benzer bir test yaptıran var mı ? İstanbul'da önerebileceğiniz güvenilir yerler var mı ? Nerede ve ne kadara yaptırdığınızı da belirtirseniz çok sevinirim...

Cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler...
Allah herkese hayırlı, sağlıklı, sıhhatli bebişler nasip etsin...
Cnm merhaba, benimde ikili testte biyokimyasal riskim yuksek geldi. 1/51 :( nt ölcumu ile risk 1/456 ya dusuyor ama doktorum fetal dna testini onerdi. Bugun kan verdim ve amerikaya gonderildi. 2500 tl verdim. Insallah sonucum temiz gelir cok korkuyorum. Senin risk ne kadardi ve sonucun ne oldu paylasabilir misin?

Cnm merhaba, benimde ikili testte biyokimyasal riskim yuksek geldi. 1/51 :KK43: nt ölcumu ile risk 1/456 ya dusuyor ama doktorum fetal dna testini onerdi. Bugun kan verdim ve amerikaya gonderildi. 2500 tl verdim. Insallah sonucum temiz gelir cok korkuyorum. Senin risk ne kadardi ve sonucun ne oldu paylasabilir misin?

Bende testlerde bir risk çıkmadı. Detaylı ultrasonda beyindeki su keseciklerinde genişleme görüldü. Başka hiçbir problem yoktu aMa doktorum yine de nifty test yaptırmamı istedi. Sonuç negatif geldi. Sonradan ventriküller normal boyuta indi zaten. Oğlum 14 gün önce doğdu. Çok şükür hiçbir problemi yok. İnşallah sende sağlıcakla alırsın kucağına

ben bu testi ilkdefa bu sitede reklamda gördüm tıkladım ve bilgi aldım
allah gerek etmesin ama çok güzel bir uygulama
acaba bursadaki merkezde ne kadar bilgi verirmisiniz

Bende testlerde bir risk çıkmadı. Detaylı ultrasonda beyindeki su keseciklerinde genişleme görüldü. Başka hiçbir problem yoktu aMa doktorum yine de nifty test yaptırmamı istedi. Sonuç negatif geldi. Sonradan ventriküller normal boyuta indi zaten. Oğlum 14 gün önce doğdu. Çok şükür hiçbir problemi yok. İnşallah sende sağlıcakla alırsın kucağına
Cok sevindim cnm gule gule buyut oglusunu:) insallah benimde temiz cikar. Banada dua et.

Back
X