Hasan1

Anammmmmm durun! Yanlış anladım konu sahibinin yazdığını , uykulu uykulu tek gözle okuyup yorum yazmamak gerekiyormuş , insan her gün birşey öğreniyor :KK70: 2.sayfada zaten yanlış anladığımı yazdım . Donlu donsuz , tangalı tangasız herkesten özür dilerim
:olamaz::KK23:Gidiyom ben en iyisi :KK70:

Yahu kahkaha attırdınız bana İşyerinde herkes döndü bana baktı :KK70::KK70::KK70:

Hayır o çıktı ben arkasından çıktım
Kendisi böyledir ezelden beri hatası olsa da kabul etmez hep özür bekler
Telefonum uçuş modunda zaten
Ablam bana biraz uzak kalıyor ve aile meselelerinden dolayı pek görüşemüyoruz buraya geleceğimi zannetmez
Öyle olsa çoktan gelirdi çünkü
Sadece görümcem ınstagram'dan yazmış bana mesajını açmadım kesin o yazdırıyor

öncelikle adınıza çok üzüldüm insanın evini yuvasını bırakması çok çok zordur. akşam yemek yapabileceğim bir mutfağım yok demişsiniz :KK42: çok kötü hissettim kendimi sizi düşünemiyorum. yapılan büyük haksızlık. tepkinizde haklısınız. daha fenasını bile yapabilirdiniz. hakkınızda hayırlısı olsun çok zor durumlar içerisindesiniz ama inanın birkaç sene içerisinde toparlanır ve kendinize bebeğinizle yeni bir hayat kurarsınız.

gün içerisinde görüştünüz mü? ablanıza ailenize anlattınız mı olanları?

Öfkenizi çok iyi anlıyorum yani en azindan anlamaya çalışıyorum diyeyim ... kocanızın ‘mahluk’ olduğu konusunda da size %100 katılıyorum fakat oradaki *tanga* detayına anlam veremedim :KK64:şahsen benim çok sık kullandığım ve kullanmaktan keyif aldığım bir çamaşır olur kendisi ... sanki ‘tanga giyen herkes eskort’ iması var gibi mesajınızda . Ha böyle yazdınız demiyorum ama öyle düşündüğünüzü ima etmiş gibi olmuş, öyle değilse de çok gereksiz bir ayrıntı olmuş açıkçası ... neyse sinirli olduğunuz için olabilir ...

Kocanıza gelince ; Yavuz hırsız ev sahibini bastırmış misali ... eğer gidecek gücünüz yoksa yüz göz olmayın derim . Ama gidecekseniz de başınız dik gidin, utanması gereken o .. tabi utanacak yüzü varsa. Hasancığı ile mutlu olsun bakalım :KK66:

Hakkınızda hayırlısı ❤

Ay yoruma bak😂😂😂😂😂

Kızlar ben ablamdayim
Ailemle görüşmüyorum bilenler bilir
Sebebine gelirsek sorumsuz ebeveynler ve herşeye kusuyorlar bir çok sorun yaşadık bu yüzden ve artık görüşmüyoruz
Her neyse eşim benim babamı arayıp konuşmamız lazım evde huzursuzluklar var kızından kaynaklı demiş
Babam beni arayıp nerede olduğumu sordu.
Ben ablama dahi bahsetmedim onu küçük dusurmedim sonuçta kızımın babası diyip.
Fakat böyle yaparak insanların nezlinde benim onu aldattigim süsünü verdi
Eşimi aradım ve ben öyle birşey demedim diyor
Tabiki yalan söylüyor.
Ayrılmak istediğimi söyledim kesin olarak
Yalvarıp yakarıyor birşey yapmadım diyor artık bne olduğunu bile merak etmiyorum çünkü o gece açıklama yapmak yerine defolun uyuyan birinden ne köy olur ne kasaba

Öfkenizi çok iyi anlıyorum yani en azindan anlamaya çalışıyorum diyeyim ... kocanızın ‘mahluk’ olduğu konusunda da size %100 katılıyorum fakat oradaki *tanga* detayına anlam veremedim :KK64:şahsen benim çok sık kullandığım ve kullanmaktan keyif aldığım bir çamaşır olur kendisi ... sanki ‘tanga giyen herkes eskort’ iması var gibi mesajınızda . Ha böyle yazdınız demiyorum ama öyle düşündüğünüzü ima etmiş gibi olmuş, öyle değilse de çok gereksiz bir ayrıntı olmuş açıkçası ... neyse sinirli olduğunuz için olabilir ...

Kocanıza gelince ; Yavuz hırsız ev sahibini bastırmış misali ... eğer gidecek gücünüz yoksa yüz göz olmayın derim . Ama gidecekseniz de başınız dik gidin, utanması gereken o .. tabi utanacak yüzü varsa. Hasancığı ile mutlu olsun bakalım ;)

Hakkınızda hayırlısı ❤️
Tatlım sen tanganı giyip cıplak fotoğrafını profil yapıyor Musun? Hiç sanmıyorum. Fotoda görmüş demek ki onu söylüyor.

Kızlar ben ablamdayim
Ailemle görüşmüyorum bilenler bilir
Sebebine gelirsek sorumsuz ebeveynler ve herşeye kusuyorlar bir çok sorun yaşadık bu yüzden ve artık görüşmüyoruz
Her neyse eşim benim babamı arayıp konuşmamız lazım evde huzursuzluklar var kızından kaynaklı demiş
Babam beni arayıp nerede olduğumu sordu.
Ben ablama dahi bahsetmedim onu küçük dusurmedim sonuçta kızımın babası diyip.
Fakat böyle yaparak insanların nezlinde benim onu aldattigim süsünü verdi
Eşimi aradım ve ben öyle birşey demedim diyor
Tabiki yalan söylüyor.
Ayrılmak istediğimi söyledim kesin olarak
Yalvarıp yakarıyor birşey yapmadım diyor artık bne olduğunu bile merak etmiyorum çünkü o gece açıklama yapmak yerine defolun uyuyan birinden ne köy olur ne kasaba

siz ailenize veya ablanıza gerçekleri anlatın bence. yoksa bu adam atıp tutmaya bayılan biri gibi. ortadaki büyük problemleri kenara koyup size attığı iftiraları temizlemekle zaman kaybedebilirsiniz. aranızda tam olarak ne geçti bilmiyorum ama en azından şu kötü zamanda ailenizle tekrar bir araya gelmeyi düşünmez misiniz?

Kocanıza gelince ; Yavuz hırsız ev sahibini bastırmış misali ... eğer gidecek gücünüz yoksa yüz göz olmayın derim . Ama gidecekseniz de başınız dik gidin, utanması gereken o .. tabi utanacak yüzü varsa. Hasancığı ile mutlu olsun bakalım :KK66:

Hakkınızda hayırlısı ❤
Kadının derdine bak yoruma bak tee allaaaam

Hakkınızda hayırlısı ❤
Tangayi kocasının WhatsAppindaki kadında gördüyse bence yakistirmasi gayet yerinde. Sonuçta hiç birimiz tangayla foto koymuyoruz oralara değil mi... Gereksiz bir duyar olmuş sizinkisi. Anladık kardeş tanga giyiyorsun. Tebrikler

Ayrıca duruma çok üzüldüm.. söyleyecek pek birşey yok😔 umarım kısa zamanda kalp kırıklığıniz geçer ...😔

Back
X