Haşere fobisi..

1

Yiğenim gelir sık sık 3 yaşında ablamın çocuğu etkilemesin sonra onu bende de nefes darlığı var ama ilaç olmayınca da başa çıkılmıyor ki:KK43:(sizin doğal mücadeleniz varsa dayanıklı olanlar için uyguladığınız çok makbule geçer,gerçi sizin kadar cesaretli değilim ama:)
cok dikkat edeceksiniz ama sıkarken de sonrasıında da !!!!! beni pişman etmeyin lütfen...

http://www.hepsiburada.com/bayer-k-othrine-sc-50-2-lt-ilaclama-pompasi-p-ZYBIYOTEK027
ilaç bu. bu ilacı su ile seyreltip kullanacaksın. 1 lt suya 1 kapak koyup çalkala sık.
böylee fosss fosss deodorant gibi sıkmıcan. pencere dış alt duvarına, kapı eşiklerine bahçede hayvanın cıkascagını düşündüğün deliklere sıkıcan. kibarca havalara sıkmadan. hazırlaken ve sıkarken muhakkak eline eldicen giy ve 2-3 tl lik maskelerden al tak gözlerini de koru. rüzgari arkana alıp öyle sık ki rüzgar ile yüzüne serpinti gelmesin.
mutfağa asla sıkmıcan.
banyo wc lavabo giderlerine ise gene 1 lt suya 1 kapak koy. çalkala o suyu olduğu gibi lavobonun içine dök. beklet.
evin içine sıkacasan da duvar diplerine gene kibarca fıs fıs olarak sıkıcan. oraları bir sürü silme elleme.
yeğenini de git ablanın evinde sev.

Evet aynı tarifinizdeki gibi buradakiler aynı şeyden bahsediyoruz:)Çok hızlı değiller mi siz nası basıyorsunuz üzerine ışık yanınca hemen kaçıyorlar bide..ve çok büyükler ya insan cinayet işlemiş gibi olur vicdanen:))Ben araştırmıştım karşılaşınca çıyanların zehirli olanları varmış aman değdirmeyin vücudunuza..

Görünce huylanıyorum ama onun da canı var diye kendime telkinde bulunuyorum biraz rahatlatıyor..Büyükse zaten mecbur öldürüyorum çünkü çoğalırsa daha fazla sayıda öldürmek zorunda kalırım diye vicdan yapıyorum..Örünceği falan hiç öldürmem bi kavanoza alıp aşağı bahçeye atarım.İlaçlama yaptırmadan başka önlemler alırım hiç ihtiyacım olmadı şimdiye kadar.Mesela doğal yağların bazılarına gelmiyor haşereler .

tabi hem macun gibi olanıu hemde sıvı olanı asla çocukların göremeyeceği ellemeyeceğine emin olduğunuz yerelere sıkın lütfen. sakız sanıp ağzına almasın.

Görünce huylanıyorum ama onun da canı var diye kendime telkinde bulunuyorum biraz rahatlatıyor..Büyükse zaten mecbur öldürüyorum çünkü çoğalırsa daha fazla sayıda öldürmek zorunda kalırım diye vicdan yapıyorum..Örünceği falan hiç öldürmem bi kavanoza alıp aşağı bahçeye atarım.İlaçlama yaptırmadan başka önlemler alırım hiç ihtiyacım olmadı şimdiye kadar.Mesela doğal yağların bazılarına gelmiyor haşereler .
Örümcekten ben de çok korkmuyorum diğerlerine nazaran..Ama hamam böcekleri,çıyan falan gördüm onlar felaket,evde bunlardan gördüğünüzde siz ne yapıyorsunuz

tabi hem macun gibi olanıu hemde sıvı olanı asla çocukların göremeyeceği ellemeyeceğine emin olduğunuz yerelere sıkın lütfen. sakız sanıp ağzına almasın.
Çok teşekkür ederim ilki biraz daha risksiz gibi onu deneyeceğim ikinci ilacı dediğiniz gibi ağzına götürebilir çocuklar...Parmak boyunda olanlar ve akreplerden görünce ne yapmalıyım peki sizce?yani siz ne yapıyorsunuz ya da napardınız düşünün karşınızda el kadar bir akrep krem renkli
1

Örümcekten ben de çok korkmuyorum diğerlerine nazaran..Ama hamam böcekleri,çıyan falan gördüm onlar felaket,evde bunlardan gördüğünüzde siz ne yapıyorsunuz
evde görmüyorum bahçede görüyorum. diyoırum ya ilaçlayınca hiç biri gelmiyor. görürsemde öldürüyorım.
evde kulağa kaçan gördüm bir iki kere onu da öldürdüm.

Çok teşekkür ederim ilki biraz daha risksiz gibi onu deneyeceğim ikinci ilacı dediğiniz gibi ağzına götürebilir çocuklar...Parmak boyunda olanlar ve akreplerden görünce ne yapmalıyım peki sizce?yani siz ne yapıyorsunuz ya da napardınız düşünün karşınızda el kadar bir akrep krem renkli
1
ilk ilaç cok öldürücüdür ama diikat et. masum değil yani.

1
akrep görmedim. ama ne yaparım üzerine kavanoz kaparım herhalde.. tabi o anda kavonoz olacak gidip alıcam o da oarada duracak mı bilmiyorum.. akrep ile mudacele anca ateş ile olur diye biliyorm. etrafında ateş yakarsıın kendini zehirler öldürür.
birde etrafta tavuk horoz olursa akrebi hamamböcegini yerler. çözüm bu yani..
birde o sana verdiğim sıvı ilaç akrebi bile öldürür. üzerinde de yazar zaten.

ilk ilaç cok öldürücüdür ama diikat et. masum değil yani.
Böcekler yerine biz mefta olmayalım da sonra :D sizin cesaretinizde aslında örnek teşkil ediyor şu ana kadar öyle canlılar arasında karşılaştığınız en tehlikeli ve büyüğü neydi ve onu nası öldürdünüz cesaretinizden ilham alabiliriz belki:))

Çiyan rastlamadım ben ama hamam böceğini istemesem de büyük bi terlik yada ayakkabıyla tek vuruşta öldürüyorum acı çekmesin diye..
İlaçlar hem size zararlı hem de hayvanlar çok acı çekiyor o yüzden ona gerek kalmaz inşallah.
Ama ne olursa olsun ateşte yakmıyorum , suda boğmuyorum ve diğer acılı yöntemlerle öldürmüyorum..Onların da canı var empati yapıyorum..

Çiyan rastlamadım ben ama hamam böceğini istemesem de büyük bi terlik yada ayakkabıyla tek vuruşta öldürüyorum acı çekmesin diye..
İlaçlar hem size zararlı hem de hayvanlar çok acı çekiyor o yüzden ona gerek kalmaz inşallah.
Ama ne olursa olsun ateşte yakmıyorum , suda boğmuyorum ve diğer acılı yöntemlerle öldürmüyorum..Onların da canı var empati yapıyorum..
Sizi tebrik ederim duyarlılığınızdan ötürü onlarında canlı olduğunu unutmamak gerekiyor..İlaçlar fayda etmiyor zaten büyüklere tek vuruşta öldürmekte başarı sayılır adamlar resmen hormonlu gibiler:)

Back
X