Haşere sorunu..

Melina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
111
42
13
Yaz geldi ama havaların ısınmasıyla beraber hamam böceğiydi,kırkayaktı,akrepti her yerde gezmeye başladılar..İlaçlama yapılsa dahi bağışıklık kazanmışlar sanırım..2 kere hamam böceği gördüm evde kocamanlardı,bir kere de bahçe duvarında akreple karşılaştım krem rengi..Aynı sorunu yaşayanlar var mı denk geliyor musunuz ve o an neler yapıyorsunuz ben korkuyorum galiba biraz:(

Bende akrep gördüm bu sene ıyyy..Hiçbir şey yapamamıştım o an komşuya haber verdim,donup kalıyorum zaten öyle anlarda ama müdahale edebilen korkusuz arkadaşlar sağolsun:))

Bende akrep gördüm bu sene ıyyy..Hiçbir şey yapamamıştım o an komşuya haber verdim,donup kalıyorum zaten öyle anlarda ama müdahale edebilen korkusuz arkadaşlar sağolsun:))
Bu sene resmen evrim geçirmiş gibiler bir de..İlaç falan tınladıkları pek yok:)Bende de biraz korku var ama müdahele etmesek evin içinde kaybolsa o en büyük sıkıntı haline gelir:)

Bu sene resmen evrim geçirmiş gibiler bir de..İlaç falan tınladıkları pek yok:)Bende de biraz korku var ama müdahele etmesek evin içinde kaybolsa o en büyük sıkıntı haline gelir:)
Kesinlikle o daha büyük sorun küçük olanlar neyse ama büyükler ciddi sıkıntı yaratıyor:(

Back
X