haset mi?

ayni sehirde otururken de 2hafta evlerine gitmedik ben de veba mi var niye benden kaciyorsun diye hungur hungur agladi
Niye böyle birşey için hüngür hüngür ağlıyor, deli herhalde. Allah akıl fikir versin, acilen bir psikoloğe götürün derim. Allah'tan eşim tek çocuk, elti ve görümce derdim yok. Gerçi kaynana ve teyze derdim hepsine yetiyor ya neyse..

Eltin galiba ruh hastası.hiç sevmem yapışık insanları.bence mesafe koymanın zamanı gelmişte geçiyo

selamlar
Evlendigimden beri bana cook iyi davranan ama en ufak bi acigimi gorse bunu hemen yuzume vuran (örneğin kahvaltıyi gec yapmak, ya da dolmayi tam güzel saramamak-baska acigim yok sanirim :) :) )) bi eltim var . benden8 yas büyük. konusmalrimzida ben ne desem aksini savunuyor , Süper yemek yapar bize firsat vermez sonra da kocasini her isi bana yaptiriyorlar diye doldurur . ama dedigim gibi davranisi cok nazik kibar tatlim kardesim canim demeyi ihmal etmez. aramazsam beni niye aramiyorsun diye arayip durur Telefonumu acmazsam vatsaptan mesaj atar durur . bi sey mi oldu diye ?
sorunum su kendime cok kızıyorum normalde kimseyi alttan almayan ben bu kadının karsisinda kendimi savunamiyorum sen arkamdan konusmussun diyemiyorum bana laf sokuyorsun diyemiyorum. beni gorunce sarılıyor opuyor ama biliyorum beni hic sevmiyor. ayni zamanda ne alsam aynini aliyor :KK43: :KK43:
kv ve kp cok iyi insanlar onlari kirmadan ailenin huzurunu bozmadan nasil atacam bu kadini basimdan.
ayni sehirde otururken de 2hafta evlerine gitmedik ben de veba mi var niye benden kaciyorsun diye hungur hungur agladi yine diyemedim ki sen insanlari uzen bi insansin beni uzen bir insansin diye cunku anlayamacagini dusunuyorum bunyesi kotu olmayi kaldirmaz :KK43: :KK43:

Hani bir laftir ya kuma gemisi yururde elti gemisi yurumezmis sahiden niye boyle ben kendimi bildim bileli 2-3 eltim olsun istemosimdir ama bdv deki konulari ve burdakileri okudukca hata mi ediyorum diye dusunurum

Birde sahiden icten pazarlikli insanlardan korkulur

diyorum ki ,
ne guzel mutlu mutlu yasasak ya diye
ama gerçekten anlamak zor .

kac kere cok iyi davrandim ablam.gibi gordum ama her seferinde ya laf soktu ya kotu davrandi .

valla ne yapayım cok guclu de degilim ki alttan alayim . ben de aramiom o ararsa aciyom konusuyom yani demez mi insan beni aramio ben de aramam diye ama mesaj atiyo neden aramion diye ama aramiyorum engelledim de mecbr kalinca he hee diyecem laf derse de cevabını verecem ne yapayım.

en son geçen yil esimin ders calismasi gerekiyo ben de cocuklari aldim anama gittim hatta esim dedi git diye cocuklar adamin linden kalemi aliyorlar vs.

gelmis aaa mehmet ramazani yanliz mi geciriyor diye sahur sahur soruyo nerdwsin ne yapıyon . ben de ne olmus yani dedim . cok bozuldu pardon isinize karistim sandin herhalde dedi yok dedim ben sanki esimi dusuuyorum gibi yaptin dedim . vs. hemen ertesi gun aradi canim cicimler ....

amann keskin sirke kupune zarar .

Allah ona da iyilik versin.

off
kizlar aylardir aramiyorum
vatsaptan mesaj yazmiyorum o yazarsa sadece smile ya da basit kelimlerle cevap yaziyorum.

eltim dayanmadi aradi . bana el gibi olduk ya dedim ne o ariyo ne ben gorusemedik dio. dusunmekten ruyamda seni gordum dio . benim de zaten canim bi sıkkındi nazinin uzerinde durmadim hmmm dedim çocuklar nasil dedim . sanirim sen müsait değilsin dedi ben de evet parka gotirecem cocuklari ordan arayayim dedim . daha aramadim sormadim .

yani bir de hakli gibi kizarak konusuyor. ailede herkesi korkutmus zaten ne kv ne kp herkes haksiz oldgunu bilio ama herkes alttan aliyo . ben alamam yani zaten cin tepemde mecbur muyuz ya hem laf sok arkadan konus telde konusmalarimizi bile dedikodu malzemesi yap . sonra niye aramiyon .

ne yapacam ben esime dedim arayip soyleyecem boyle boyle diye dedim istedigini yap dedi.

:( :(
anlar mi yine uste mi cikar.
neden haklilar susmak zorunda ki .resmen yıllardır her seyi burnumuzdan.getirdi . hos biz evlenmeden de hep problem cikariyormus simdi ben alttan almayarak da zeynalik yapmis olur muyum:(

Back
X