selamlar
Evlendigimden beri bana cook iyi davranan ama en ufak bi acigimi gorse bunu hemen yuzume vuran (örneğin kahvaltıyi gec yapmak, ya da dolmayi tam güzel saramamak-baska acigim yok sanirim :) :) )) bi eltim var . benden8 yas büyük. konusmalrimzida ben ne desem aksini savunuyor , Süper yemek yapar bize firsat vermez sonra da kocasini her isi bana yaptiriyorlar diye doldurur . ama dedigim gibi davranisi cok nazik kibar tatlim kardesim canim demeyi ihmal etmez. aramazsam beni niye aramiyorsun diye arayip durur Telefonumu acmazsam vatsaptan mesaj atar durur . bi sey mi oldu diye ?
sorunum su kendime cok kızıyorum normalde kimseyi alttan almayan ben bu kadının karsisinda kendimi savunamiyorum sen arkamdan konusmussun diyemiyorum bana laf sokuyorsun diyemiyorum. beni gorunce sarılıyor opuyor ama biliyorum beni hic sevmiyor. ayni zamanda ne alsam aynini aliyor

kv ve kp cok iyi insanlar onlari kirmadan ailenin huzurunu bozmadan nasil atacam bu kadini basimdan.
ayni sehirde otururken de 2hafta evlerine gitmedik ben de veba mi var niye benden kaciyorsun diye hungur hungur agladi yine diyemedim ki sen insanlari uzen bi insansin beni uzen bir insansin diye cunku anlayamacagini dusunuyorum bunyesi kotu olmayi kaldirmaz