ahsen su Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2015 1.629 965 123 18 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ahsen su #1 Ben haşimato olduğumu yeni öğrendim şuan ilaç kullanıyorum ocakta aşılama tutmazsa tüp bebek deneyeceğiz peki ya siz nasıl hamile kaldınız normal yolla mı aşılama ile mi yoksa tüp bebekle mi sebepsiz kısırlık denildi acaba neden haşimato mudur?
Ben haşimato olduğumu yeni öğrendim şuan ilaç kullanıyorum ocakta aşılama tutmazsa tüp bebek deneyeceğiz peki ya siz nasıl hamile kaldınız normal yolla mı aşılama ile mi yoksa tüp bebekle mi sebepsiz kısırlık denildi acaba neden haşimato mudur?
dormicum15 Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2015 350 543 103 36 19 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ahsen su #2 Mrb cnm bende haşimato hastasıyım bir oğlum var 4.5 yaşında kendiliğinden gebe kaldım.şimdide daha yeni gebe olduğumu öğreniyorum.bu aşılama.ilk aşılamamdı ve tuttu.bence gebe kalamayışımın haşımato ile alakası yoktu.ilacımı kullanıyorum ve troid değerlerim normal.bence stresti sebebi.inşallah sende sağlıkla gebe kalıp sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Mrb cnm bende haşimato hastasıyım bir oğlum var 4.5 yaşında kendiliğinden gebe kaldım.şimdide daha yeni gebe olduğumu öğreniyorum.bu aşılama.ilk aşılamamdı ve tuttu.bence gebe kalamayışımın haşımato ile alakası yoktu.ilacımı kullanıyorum ve troid değerlerim normal.bence stresti sebebi.inşallah sende sağlıkla gebe kalıp sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
D duru26 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2012 57 29 88 20 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ahsen su #3 Darısı Başımıza inşallah