Haşimato ve gebe kalma mücadelesi

haklısın Allah bir daha göstermesin inşallah. doktor arayışına giricem ama bu hafta bir endokrine gideyim de hayırlısıyla oradan iyi haberler alayım

haklısın Allah bir daha göstermesin inşallah. doktor arayışına giricem ama bu hafta bir endokrine gideyim de hayırlısıyla oradan iyi haberler alayım

merhaba bende de hashimoto teşhisi konuldu ama tsh normal sadece anti tpo yüksek ilk ay gebe kalamadım :KK43:
Merhaba kızlar bende 3yıla yaklaştı evliliğim bir hamilelik bile yaşamadım bende haşimato teşhisimi kendim koydum bildiğiniz doktora ben bundan şüpleniyorum test hapar mısınız dedim oda hipotroid var sende gerek Yok ama dedi test sonuçları ve haşimato teşhisi koyuldu işte tabi banada engel değil diyorlar eşim denizci sebep o diyorlar denk gelmiyor muşuz umarım en kısa zamanda hepimizin göbüşü bebişle dolar

Merhaba kızlar bende 3yıla yaklaştı evliliğim bir hamilelik bile yaşamadım bende haşimato teşhisimi kendim koydum bildiğiniz doktora ben bundan şüpleniyorum test hapar mısınız dedim oda hipotroid var sende gerek Yok ama dedi test sonuçları ve haşimato teşhisi koyuldu işte tabi banada engel değil diyorlar eşim denizci sebep o diyorlar denk gelmiyor muşuz umarım en kısa zamanda hepimizin göbüşü bebişle dolar
Canim hamile kalan da var :( eşin falan da gitti mi? Aşılama vs denediniz mi ?

Progesteron resti falan yaptırdınız mi

Merhaba hosgeldin aramiza öncelikle. Hasimatoda gebe kalmak icin tsh seviyenin belli bir duzeyde kalmasi gerekiyor. 2nin altinda olmasi gerekiyormus ama gebelikle birlikte hafif yukselmeler olacagi icin bence 1 civari olmasi yeterliymis. Onun dışında gebe kalmak icin bir engel yaratmadığını söylüyorlar. Bu hastaligin verdigi etkiden kurtulmak ocin ozon tedavisi arastirdim önümüzdeki haftalarda gitmeyi düşünüyorum. Doktorla konustugumda hastaligin vucuda verdigi zarar azalır sağlıklı gebe kalman da kolaylasir dedi. Birde kefir ile iyileşme yasanabiliyormus. Onuda burada bir forumda okudum ama detayli arastirma sansim olmadi onu da denemeli. Umudumuzu kaybetmeden hayırlısıyla kavuşalım göbüşlere :)

Back
X