hasimato ve kan pihtilasmasi gebelik kaybi

Elamirac7

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2018
192
78
18
33
bende kan pihtilasmasi ve hasimato var ikisi bir arada olup saglikli hamilelik geciren dogum yapan arakadaslar varmi ne gibi surecler yasadiniz tedavi icin neler uygulandi benim gebelik kayiplarim oluyor ya gelisim yok yok yada kalp atisi duruyor nereye gidip tedavi olacagimi sasirdim

merhaba, 3 tane düşük yaşadım. hamileliğin maksimum 8-9. haftalarında oldu. ilki boş gebelik, ikincisinde kalp atışı yoktu, 3. sü kimyasal gebelik. bende de kan pıhtılaşması sorunu var. TSH değerim sınırın biraz üstünde. 2. kayıp sonrası kan pıhtlaşması ve genetik tahliller yapıldı. asprin kullanmaya başladım. 3. gebeliğimde öğrendiğim gibi iğneye de başladım ama olumlu olmadı. farklı bir dr a gittim. AMH testi yapıldı. değer olması gerekenden düşük çıktı ve yumurtalarımın azaldığını söyledi. Sonrasında ben promotil ve efa kullandım. Son düşük kanamasından sonra korunmadım. Hamile kaldım. Maşallah herşey yolunda gidiyor. Sadece günlük iğne oluyorum. sürekli yaşanan düşükler sonrası insan iyi gidiyor demeye de korkuyor. Bu şekilde olan bir çok hasta var. Gittiğim drlardan biri bir hastasının dosyasını gösterdi. 3 senede 12 düşük, 13. ise sağlıklı bir doğum. Umarım herşey gönlünce olur.

IMG-20190902-WA0031.webp

Canım pıhtılalma ile ilgili bir sorun olabilir. En iyisi doktorunun değerlendirmesi bence. Allah şifa versin.

Canım bir-kac doktorda sormak istedim bugün gittim bir doktora beni resmen azarladı sende kan pihtilasmasi yok . Neden ilk kayıpta yaptirdin diye bu testler bedavami sanıyorsunuz diye degisik bir üslûpla konustu. QUOTE="SERAPGNL, post: 61042851, member: 921895"]
Canım pıhtılalma ile ilgili bir sorun olabilir. En iyisi doktorunun değerlendirmesi bence. Allah şifa versin.
[/QUOTE]

A Ahsn23 canım bu testleri özel hastanede mi yaptırdın. Benim de 7+1 gebeliğim vardı.dünkü kontrolde kalp atışını duyamadık. Pazartesiye kadar bekle olmazsa alıcaz dedi. Rbbim kimseye bu acıyı yaşatmasın. Bende şimdi duyduğum tüm testleri yaptıracağım.çok mu pahalı bu testlr??

merhaba, 3 tane düşük yaşadım. hamileliğin maksimum 8-9. haftalarında oldu. ilki boş gebelik, ikincisinde kalp atışı yoktu, 3. sü kimyasal gebelik. bende de kan pıhtılaşması sorunu var. TSH değerim sınırın biraz üstünde. 2. kayıp sonrası kan pıhtlaşması ve genetik tahliller yapıldı. asprin kullanmaya başladım. 3. gebeliğimde öğrendiğim gibi iğneye de başladım ama olumlu olmadı. farklı bir dr a gittim. AMH testi yapıldı. değer olması gerekenden düşük çıktı ve yumurtalarımın azaldığını söyledi. Sonrasında ben promotil ve efa kullandım. Son düşük kanamasından sonra korunmadım. Hamile kaldım. Maşallah herşey yolunda gidiyor. Sadece günlük iğne oluyorum. sürekli yaşanan düşükler sonrası insan iyi gidiyor demeye de korkuyor. Bu şekilde olan bir çok hasta var. Gittiğim drlardan biri bir hastasının dosyasını gösterdi. 3 senede 12 düşük, 13. ise sağlıklı bir doğum. Umarım herşey gönlünce olur.

Merhaba yaşınız kaç ve doktorunuz kim nerede takip ediliyor? Bende de hem kan pıhtılaşma sorunu hem haşimato var.

A Ahsn23 canım bu testleri özel hastanede mi yaptırdın. Benim de 7+1 gebeliğim vardı.dünkü kontrolde kalp atışını duyamadık. Pazartesiye kadar bekle olmazsa alıcaz dedi. Rbbim kimseye bu acıyı yaşatmasın. Bende şimdi duyduğum tüm testleri yaptıracağım.çok mu pahalı bu testlr??
Canım benim çok geçmiş olsun mesajı yeni gördüm 😔 inan seni çok iyi anlıyorum. Allahım sabir versin. Canım testleri araştırma hastanesinde yaptırdım ücretsiz orda.

Canım benim çok geçmiş olsun mesajı yeni gördüm 😔 inan seni çok iyi anlıyorum. Allahım sabir versin. Canım testleri araştırma hastanesinde yaptırdım ücretsiz orda.
[/QUOTE

Aynısını yaşadım geçen sene ve dünyam yıkıldı. Anksiyete bozukluğu gibi bir hastalık oluştu bende çok zor bir senede bi miktar güç toplayıp tekrar denemeye başladım. Ama bir sene kaybettim çünkü anti depresana başladım psikoterapi aldım geçiyor çaba göstermek çok önemli.

Bakın bu mutasyonlar çok da anlamlı değil o kadar takmayın. Hematolog arkadaşıma sordum illa ki düşük sebebinin bu olmadığını söyledi
Evet zaten doktorlarda böyle söylüyor kesin kanıtlanmış bir şey yok ama önlem amaclı yapılıyor bazı şeyler

Evet tabikide kimi doktor vermiyor. Ama benim anne tarafında kan pihtilasmasi çok var. Bebeğini kaybeden çok doktorum önlem amaclı verecek iğneyi

Ha pardon vermez olur mu yanlış ifade ettim kendimi. Özürler.... Oksapar 4000 artı coraspin de verdi. Ben şu an aşılamanın dördüncü günündeyim kullandıklarım şunlar: coraspin, folik asit, b12, progestan (3*1 fitil) selenyum ve oksapar iğne...

Ha pardon vermez olur mu yanlış ifade ettim kendimi. Özürler.... Oksapar 4000 artı coraspin de verdi. Ben şu an aşılamanın dördüncü günündeyim kullandıklarım şunlar: coraspin, folik asit, b12, progestan (3*1 fitil) selenyum ve oksapar iğne...
Canım hangi folik asit verdi. Bide senin değerlerin nasildi yani iğneyi neye gore verdi

Benim sürekli icimde bir korku var daha hamile degilim ama olursam bidaha aynı şeyle karşılacam diye . Çalışyorum üstelik. Yorgunlukta cabası olacak üstüne. Herşeyin hayırlısı tabiki Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah

Back
X