hasimato ve kan pihtilasmasi gebelik kaybi

Benim sürekli icimde bir korku var daha hamile degilim ama olursam bidaha aynı şeyle karşılacam diye . Çalışyorum üstelik. Yorgunlukta cabası olacak üstüne. Herşeyin hayırlısı tabiki Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah

Aynı durumdayım... Ben de çalışıyorum ümitlenmemeye gayret ediyorum.. olursa olur olmazsa da biraz ara verip tüp bebek herhalde bilemiyorum şu anda tabii... evet hayırlısı diyelim

Yorum yapar msnz? Bir hafta sonra gitcem doktora.pıhtılaşmamı bu?
30B60BED-E519-4D84-8413-627F25CDA413.webp

Ha pardon vermez olur mu yanlış ifade ettim kendimi. Özürler.... Oksapar 4000 artı coraspin de verdi. Ben şu an aşılamanın dördüncü günündeyim kullandıklarım şunlar: coraspin, folik asit, b12, progestan (3*1 fitil) selenyum ve oksapar iğne...
İnşallah tutar cnm yaaa bende aşılamaya doğru gidiyorum.

tsk ederim amh kastiniz yumurtalik rezervi dusuk olursa da mi sagliksiz oour gebelik yani

Geç oldu bakamadım ne durumdasınız bilmiyorum ama AMH yumurta rezervinin azaldığını gösteriyor. ve dr un söylediği de şu idi. yumurtalar azaldıkça kalan yumurtalar önceki yaşlara nazaran daha sağlıksız olma ihtimalinin varlığı idi.

Merhaba yaşınız kaç ve doktorunuz kim nerede takip ediliyor? Bende de hem kan pıhtılaşma sorunu hem haşimato var.
33 yaşındayım. Bursada Ceylan Hastanesin Sibel Aksene gidiyorum. 2. gebeliğimden bu yana. Dr umdan çok memnunum ama yumurta tarafındaki bilgileri vs. soranus tüp bebek merkezinde serbülent bey vermişti.

Bakın bu mutasyonlar çok da anlamlı değil o kadar takmayın. Hematolog arkadaşıma sordum illa ki düşük sebebinin bu olmadığını söyledi
Sadece ihtimal değerlendiriyorlar. Hatta bir dr. pıhtılaşmanin 20. haftadan sonra önemli olduğunu söylemişti. ama yine de insan her ihtimali gözönünde bulundurmak istiyor.

Sadece ihtimal değerlendiriyorlar. Hatta bir dr. pıhtılaşmanin 20. haftadan sonra önemli olduğunu söylemişti. ama yine de insan her ihtimali gözönünde bulundurmak istiyor.

Nasıl gidiyor hamileliğiniz TSH değerleriniz nasıl çarpıntınız oluyor mu? Bunca şeyden sonra iyi gidiyor demeye çekiniyorum demişsiniz haklısınız dilerseniz yanıt vermeyebilirsiniz. Ben sadece sormak istedim.

Nasıl gidiyor hamileliğiniz TSH değerleriniz nasıl çarpıntınız oluyor mu? Bunca şeyden sonra iyi gidiyor demeye çekiniyorum demişsiniz haklısınız dilerseniz yanıt vermeyebilirsiniz. Ben sadece sormak istedim.

Çok şükür Allah bozmasın şu an herşey yolunda. TSH ilaç ile düzey sabitlendi. Kalp çarpıntısı bir kaç kez oldu ama progestan kullanıyorum düşük için hafta da 2 ampul ve günde 2 kapsül bununda etkileyeceğini söylediler. Ama çok şükür herşey yolunda umarım sonuna kadar böyle devam eder. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. sizde durum nedir?

Peki haşimato ve Tsh yüksekliği sizce düşük nedeni mi??
Tıbbi bilgi sahibi değilim tabi ki doktorlar söyler bunu ama ben kendi adıma bendeki sorunun onlardan kaynaklandığını düşünmüyorum ki drlar buna bağlamadı da. ama bildiğim kadarı ile hamile kalmayı zorlaştırıyor.

Back
X