haşimato ve kilo

gldnyldz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
3
0
36
İstanbul
merhaba,

bende 2 yıldır haşimato hastasıyım. sürelik halsizlik yorgunluk eklem ağrıları şikayeti ile dahiliye doktoruna gittim bir sürü tetkikten sonra haşimato hastası olduğumu öğrendim. şuan için 6 ayda bir değerlerim kontrol ediliyor hamile kalmadan 6 ay önce ilaca başlayacağız olurda kaza ile kalırsam hemen başlayacağız dedi doktor. şuan için her hangi bir gebeliğim yok eylülden sonra ilaca başlamayı düşünüyorum ama kilo problemim var haşimato hastaları doğumda aldıkları kiloları veremezler dedi diyetisyenim bu yüzden kilo vermeye çalışıyorum ama 2 yılda sadece 3 kilo verebildim ve vucudum sürekli ödem tutuyor. haşimatosu olupta benimle aynı problemleri yaşayan varmı ?? kilo kaybında sorun olan yada haşimato hastaları doğum yaptıktan sonra gerçekten kilo veremiyor mu ?

teşekkürler,

Merhaba bende haşimato hastasıyım ve sizn gibi doğumda aldığım hiçbir kiloyu veremiyorum ve 2 yaşında oğlum var tekrara gebe kalmak istiyorum olmuyor:KK43:
neden olmuyor acaba

benım ılk gebelıgım hasımato hastasıyım, sorun olmadı gebe kalırken

Merhaba Ben 1,5yıllık evliyim. Yaklaşık 10 aydır korunmuyoruz eşimle. Bugüne kadar 4 kadın doğum doktoruna gittik. Başklarda prolaktın yukseklığım ve progestron yumurtlama hormınumun düşük olduğunu söylemişlerdi. Hiç bir doktor bilemedi haşimato hastası olduğumu. Troid hastası bir yakınımız prolaktin yuksekliği altında haşimato gizli troid olabileceğini söyledi. Medıpol bağcılar endokrınolojı bolumune gıttık. Prof doktora anti tpo değerime bakıldı ve haşimato hastası olduğum ortaya çıktı. Euthyox ismli ilacı verdi. Her sabah aç karnına 1 adet. İlaç içtikten yarım saat sonra yeyip içebilirsin dedi.

Haşimato hastası olup da bebek sahibi olan var mı. Tedavi süreci ne kadar zaman aldı. Ne kadar zamanda hamile kalabildiniz.

Back
X