Haşlanan Kuskus Nasıl Süzülür?

aysecikcik

sağlıklıyım...yeter bana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
1.453
3
156
Diğer
Kuskusu haşlıyorum fakat tüm süzgeçlerin içinden geçiyor...bu nedenle ben de pek süzemiyorum..sizler nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar?

daha ince tel süzgeçler var ya onlardan alın yada temiz bir tülbent kullanırsanızda olur

kuskusu neden haşlıyorsunki..1 ölçü kuskusu tereyağı ile kavur ve 1,5 ölçü kaynamış suyu üzerine dökerek kaynadıktan sonra kapat demlensin bu kadar..domatesli yapacaksan ayni ölçüde ince kıyılmış domates ekliyerek yap..

ben kuskusu makarna gibi haşlayıp üzerine mayonez ve yoğurt dökerek yemeyi seviyorum..eşim de öyle...onun için haşlıyorum...yanlış mı yapıyorum...cevaplarınız için hepinize çok çok teşekkür ediyorum...

canım ben makarnayı bile bazen pilav gibi suyunu çektirerek pişiriyorum,hemen yenecek ve artmayacak kadarsa.sen öyle yoğurtlu mayonezli salatasını yapacaksan da sorun olmaz,ne bileyim kuskusun süzüldüğünü hiç duymadım.düşünemiyorum da

o zaman ben yanlış yapıyormuşum... bundan sonra az su koyup suyunu çektiririm....cevaplarınız için herkese teşekkür ederim...hepinizi seviyorum...

Allah Allah kuskusu biz yıllardır hep haşlayarak makarna gibi yaparız pirinç pilavı gibi yapıldığını da ilk defa duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…