HASRET KERVANINA KAPILMIŞIM ÖN SIRADAYIM😏🌺🙈

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yagmurdamlasi_58

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
91
96
8
36
Arkadaşlar görümce teröründen ne kadar zarar uğradigim maglum. Aşk hayatım sekteye ugramiş. Çeyiz desen elimde geri kalan sadece cift kişilik nevresim takımı var. Finansal ve mental anlamda gercekten y*ragın üstünde zıplıyorum moraller deniz seviyesi altında. Ve siz karadullar destek olacaginiz yerde bana köstek oluyorsunuz. Gercekten de KADIN KADININ KURDUYMUŞ... RABBIM KOTUYU FIRSAT VERMESIN.. adami da birakicam o görümceyi de rahatlayana kadar dövücem ve bu isi bitircem... hayir yani kadin kendi basina teror orgutu gibi zaten ne diye geriliyorsam. Belki elinde keleş yok ama.varligiyla kem gözüyle zaten haneyi tarıyor. Delirdim artık DELIRDIM... Kafam dagilsin diye alisveris yapmaya kalkissam enflasyonun hali ortada. Suratimiza bi maske de mi suremeyecegiz? Doğmamiş cocuklarimin rizkini gratise yatirmak benim.de gucume gidiyor ama mecburum... sevgiler...

Arkadaşlar görümce teröründen ne kadar zarar uğradigim maglum. Aşk hayatım sekteye ugramiş. Çeyiz desen elimde geri kalan sadece cift kişilik nevresim takımı var. Finansal ve mental anlamda gercekten y*ragın üstünde zıplıyorum moraller deniz seviyesi altında. Ve siz karadullar destek olacaginiz yerde bana köstek oluyorsunuz. Gercekten de KADIN KADININ KURDUYMUŞ... RABBIM KOTUYU FIRSAT VERMESIN.. adami da birakicam o görümceyi de rahatlayana kadar dövücem ve bu isi bitircem... hayir yani kadin kendi basina teror orgutu gibi zaten ne diye geriliyorsam. Belki elinde keleş yok ama.varligiyla kem gözüyle zaten haneyi tarıyor. Delirdim artık DELIRDIM... Kafam dagilsin diye alisveris yapmaya kalkissam enflasyonun hali ortada. Suratimiza bi maske de mi suremeyecegiz? Doğmamiş cocuklarimin rizkini gratise yatirmak benim.de gucume gidiyor ama mecburum... sevgiler...
Yeni birini bul

Seni gidi seni hoşuna mi gitti ilgi alaka costun hemen kocasiz58 az değilsin 😂

Kızlar mrb iyi geceler herkese saat 3 bucuk oldu uyuyamıyorum size içimde ne var ne yok dökmek istiyorum o kadar çok şey var ki anlatılacak ben 22 yaşındayım 22+3 haftalık hamileyim eşimin ailesinden o kadar çok çektim ki içimde büyük bi ahım var çok sıkıntı yaşadık anlatsam roman olur en basitinden bahsedeyim ben tüp bebekle hamileyim ilk oglumu pisikolojimi bozdukları için kaybettim 19 haftada erken dogum da şimdi de zar zor tekrar demedim yine oldu çok şey kaybettik ama hiç yanımızda olmadılar hiç destekleri olmadı nefret ediyorum hepsinden şimdi doğacak bebeğim inşallah sağlıkla gelir ama doğduktan sonra kimseyi istemiyorum onlarda biz yanında oluruz biz bakarız diyince çıldırıyorum bişey demiyorum eşimin ailesi sonuçta ama içim içimi yiyo ben bana yapılanları unutamıyorum ben 1 asgari ücretle nasıl gecinicegimizi düşünürken hala eve giren paranın peşindeler hala aynılar.. eşya borcunuz bitsin kira alcaklar bizden bin bin istiyolar küçük kaynım var bekar onu evlendirin diyolar sanki bizi evlendiren onlar napıcam ben bu pisikolojiyle kimseyi görmek istemiyorum çocuğumu da kimse görsün istemiyorum eşimi çok seviyorum beni anlıyo ama ailem napim diyor akıl verin kızlar cidden çıldırmak üzereyim her gece böyle sabahlıyorum yapılanları unutamıyorum nefretim sönmüyor hamilelik psikolojisimi anlamadım akıl verin nolur 😭😭😭😭😢😢😢

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X