Hasretim66'nın Diyet Günlüğü

titaza

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
379
68
323
Almanya
selam
arkadaslar aslinda ben bu konuyu hic yazmak istemezdim ama sizlerin yazdiklarini okudum ve gaza geldim desem yeridir basimdan gecen olayi sizlerle paylasicam ama sizdende ricam lütfen rencide edici yorum yapacaksaniz hic yapmayin artik kirilmak istemiyorum.Neyse konuya geleyim 5 yildir birlikteligim vardi günden güne kilo aldim arkadasim basta sakasina takilir gibi bakiyorumda gene sistin zayiflamalisin diye diye piskolojimi alt üst etti hani kendiside zayif olsa tmm dicem ama önünde 1 metre göbegi var onu göremiyor enson gene bana piskolojik baski yaparken cektim restimi begenmiyorsan biter dedim baya agizdalasi yasadik ve cekti gitti kaldimmi salonun ortasinda saksi gibi o an icimden gecenler aynen su sözler oldu: inadina zayiflicam ama bunu sen istedigin icin deyil kendim istedigim icin ama seninde bende bir sansin daha olmucak ayni gün basladim seker cikolata ve yagli yemekleri kestim bol su icme huyuna alismaya calisiyorum basaricam insallah onuda bu yaza manken gibi olucam istedigimi giyicem istedigim gibi gezicem evde oryantel bile yapiyorum baya faydasini görüyorum 81 dim simdi ise 79 daha basliyali 3 gün oldu insallah aimle bu isinde hakkini vericem okuyan arkadaslarada tsk ederim allah yardimcimiz olsun:56:

o bu is tamamdir :) azimli gördüm seni birakma sakin..bende dieyetteyim 1 hafta abur cuburu kestim ve yemeklaride az yiyom hemen belli oluyo..bu hafta 2. haftam hade rastgele bize ;)

valla iyikide baslamisim diyorum diyete inada olsada faydasini gören ben oldugum icin cok mutluyum suan 77 kiloyum insallah kilo verdikce sizlede paylasicam allah yardimcimiz olsun cümleten:49:

kimse bana cevap vermesede ben paylasmaya devam edicem belki bikac arkadasimida zayiflama hevesine sokarim suan 75 kg oldum allah izin verirse devam edicem :56:

merhaba cnm kolay gelsin,bak biz de burda bi çoğumuz zayıflamak için uğraşıyoruz,sakın vazgeçme,umudunu yitirip yığılma,günde iki bardak yeşil çay sana tavsiyem,suyu 2,5 lt ye tamamlamaya çalış,yapabildiğin kadar yürüyüşş yap,tabi yediklerini kendine göre ayarla,yada burda tavsiye edilen ve işe yarayan sağlıklı dietlerden birini de seçip uygulayabilirsin,ayrıca gidenler gitsin kalan sahalar senindir.

selamlar cevab alamasamda bi cok arkadaslardan genede yazmaya devam diyorum son durumu yazmak istedim sadece 81 kg dan düstüm 73 e :)) ve kendimi daha cok seviyorum yavas yavas verilen kg hizli sekilde geri alinmiyorda suyumuda iciyorum yemegimide yiyorum kg larimida veriyorum heyttt kim tutar üleynn beni :))) darisi basiniza canlar:21:

selamlar cevab alamasamda bi cok arkadaslardan genede yazmaya devam diyorum son durumu yazmak istedim sadece 81 kg dan düstüm 73 e :)) ve kendimi daha cok seviyorum yavas yavas verilen kg hizli sekilde geri alinmiyorda suyumuda iciyorum yemegimide yiyorum kg larimida veriyorum heyttt kim tutar üleynn beni :))) darisi basiniza canlar:21:

canım tebrikler maşallah uyguladığın özel bir liste varmı paylaşırmısın?

bacim özel liste demeyelimde yani colayi kestim artik icmiyorum cikolata ayda yilda bir azcik bisiy alirim agzima,cok yürürüm ha bide yürürken mutlaka kulagimda damar müzikle dolasirimki o anda hayallere daldigim icin nekadar yol yürüdüm fark etmiyorum ayaklarim agriyinca aklima geliyor eve gitmek geriye kalan yemekler vs. bunlardan yerken ara veriyorum o anda istehimda kapaniyo baktin istahla yiyosun hemen ara ver 10 dk inan bak ne istah kaliyo ne bisiy eski halimle yeni halimi eklemek istiyorumda nasil eklicem resimleri onu bilemiyorum yoksa farki görürdün sende gercekten buaralar kendimi cok begeniyorum mutluyum icim huzurlu üzerimdeki agirligi atmanin rahatligi icindeyim bu dediklerim belki sacma gelebilir ama kendim aynen uyguladim vallahi ay :21:

Kızlaaar bende günlükçü fıstıklardan oldum artık. Herkese başarılar, öpücükler.:16::12:

tebrikler cok güzel kilo vermişsiniz
neler yaptığınızı anlatır mısınız

valla neler yaptim bi arkadasa yazmistim ama gene yazarim sorun deyil colayi biraktim seker cikolata cerez bunlarida kestim ay ben bisiy yazmayi unuttum salata yapiyorum ama kendimce tarifini uydurdum ve mükemmel cokta faydasini göreceksiniz marollari kalin olarak dogra icine domates salatalik sogan yani maydanoz ne varsa evde at icine sos olarakta 1 su bardagi kadar yogurt icine tuz ve dereotu at karistir salataya ekle inan bak faydasini göreceksin hani kendim denemesem defalarca ve faydasini görmesem bunu hazirla mümkün oldukca ye demezdim kulagina mp3 tak icine ne tarz müzik seviyosan onu ekle ve dinlerken yol yürü hayallere daliyo insan ve nekadar yürüdügünü fark etmiyo müziksiz yürüyüs yapmak bunaltici ama müzik renk katiyo dene bak göreceksin bol bol su ic cola asla icme hem duydunmu bilmem icinde böcük varmis colanin :27: insallah yardimci olurum arkadaslar kendinizi hafta sonu ödüllendirin bu bi dondurma seker cikolata olabilir ama abartmayalim sunuda eklemeden edemicem atasözü sanirim bu CAN BOGAZDAN GELIR AMA BOGAZDANDA CIKAR saglikli zayiflamalar dilegiyle :42:

Back
X