Hassas cilt

Esma36

Kaligraf&hayvansever
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
31
3
86
44
Merhabalar arkadaşlar daha bugün üye oldum..ben 36 yaşında bir bayanım.cildim sıkı değil kuru ve elmacık kemiklerim kılcal kızarıyor kapatici sürmekten usandim.parlak ışıltılı cildim olsun istiyorum ne alabilirim teşekkür ederim

Uzmana gittiniz mi?Cildinizdeki kuruluk ve cansizlikla ilgili vitamin sorunuz olabilir.
Bende dün griptim.Cildim canli olmasına ragmen hemen kurudu,renksizlesti.

Gitmedim dermatoloji uzmanına gitsem iyi olur sanırım beslenme ve az su içmek de etkiliyor

Merhabalar arkadaşlar daha bugün üye oldum..ben 36 yaşında bir bayanım.cildim sıkı değil kuru ve elmacık kemiklerim kılcal kızarıyor kapatici sürmekten usandim.parlak ışıltılı cildim olsun istiyorum ne alabilirim teşekkür ederim
Takipteyim konuyu kılcal damar problemim var. Yanaklarım kırmızı. Yves roche un kızarıklık için kremini kullanıyorum ilk başta memnundum ama sonradan aynı oldu sanki şimdi dr murad almayı planlıyorum. Kullanınca buraya yazarım.

Benim doğum kontrol hapı yüzünden oldu dr a gittim ondan dedi. La roche possay verdi de çok memnun kalmamıştım.

Canım selam murad ın hassas ciltler için yıkama jelini toniğini serumunu aldım ama bir de Auiderm xo Cream aldım ve onu kullanmaya başladım. İçinde K vitamini varmış ve 1 haftada kızarıklığım azaldı. 65 TL gibi bi fiyatı var. Bir bak istersen.

Canım selam murad ın hassas ciltler için yıkama jelini toniğini serumunu aldım ama bir de Auiderm xo Cream aldım ve onu kullanmaya başladım. İçinde K vitamini varmış ve 1 haftada kızarıklığım azaldı. 65 TL gibi bi fiyatı var. Bir bak istersen.

Cildiye uzmanına gittim 75 tl krem aldım dermatolojik sicilce kremi verdi aynen BB krem eczaneden aldım azaldı biraz hepatit yüksek biraz sınırda o yüzden olabilir cilt rahatsızlıkları

Cildiye uzmanına gittim 75 tl krem aldım dermatolojik sicilce kremi verdi aynen BB krem eczaneden aldım azaldı biraz hepatit yüksek biraz sınırda o yüzden olabilir cilt rahatsızlıkları
Kremin ismi ne sicilce yazdım internete bulamadım. Geçmiş olsun benim kan değerlerimde sorun yok dermatolojik doğum kontrol hapından olduğunu söyledi.

Kremin ismi ne sicilce yazdım internete bulamadım. Geçmiş olsun benim kan değerlerimde sorun yok dermatolojik doğum kontrol hapından olduğunu söyledi.
Dermatolojik olan topicrem sivilce kremi fondoten gibi imex harika bişey

Merhaba
LR ürünleri hassas ciltler için gayet iyidir. Kırışıklık için olan ürünler kuru ciltlere de iyi gelir. Sizin yaşınız için nanogold serisi var..inceleyin isterseniz

Back
X