Yorumun için çok tşk ederimmm.İstediğin cevap degil ama La Roche Posay diyorum ben.
Avene ile performansları benzetilen bir marka. Ama bu markanın temel prensibi hassas ciltlere bakım.üstelik her serisinin deneme kiti var. Bir denersin memnun kalırsan devam edersin.
Internette filan bulamadınız mı? Çunku tek ürün değil neticede tamamlayici urunleri de almak lazim. Olmazsa bioderma daha uygun fiyatlı önce onu denersiniz.Yorumun için çok tşk ederimmm.
Evet marka özellikle hassas ciltlere çalısıyor daha önce deneyimledim fakat malesef bende işe yaramadi üstüne birde sivilce yapti.. ama çok kiside var cevremde mennun olan degisiyor iste...avene ve biodermaninda deneyim boylari testirleri piyasaya cikariliyor fakat benim sansszligim midir nedir neree sorsam ikiside yok cevabi aliyorum denemende o paralari vermek istemiyorum
Aynen temizleme-bakim-nemlendirme olarak seti alacagim icin denemeden almak istemedim. Internette daha uyguna buldum bikac sitede ama budefada guvenemedim acaba neden cok fark var diye ( fiyat olarak)Internette filan bulamadınız mı? Çunku tek ürün değil neticede tamamlayici urunleri de almak lazim. Olmazsa bioderma daha uygun fiyatlı önce onu denersiniz.
Rica ederim.Aynen temizleme-bakim-nemlendirme olarak seti alacagim icin denemeden almak istemedim. Internette daha uyguna buldum bikac sitede ama budefada guvenemedim acaba neden cok fark var diye ( fiyat olarak)cevremde bir iki eczane kaldi ordanda deneme boyu bulamazsam artik sizin gibi dusunup biodermayi edinecegim.tekrar tşk ederimmm
Peki burda yazmaniz onermeniz dogru mu bilmiyorum ama kozmetikte guvenilir bir site ismi verirmisiniz deneyiminizden .Rica ederim.Ben her şeyimi internetten alıyorum. Şöyle söyliyim 15 -20 liralık deodorantı 10 tlye kargo bedava almışlığım var. Çok adetli satabildikleri için fiyatlar daha makul olabiliyor. Tereddüt etmenize gerek yok
Trendyol ve hepsiburada kullanıyorum daima. Aplikasyonlari arayuzleri filan gayet kullanışlı. Eve deterjani tuvalet kağıdını bile buralardan alırım.Peki burda yazmaniz onermeniz dogru mu bilmiyorum ama kozmetikte guvenilir bir site ismi verirmisiniz deneyiminizden .
Bu sitelerde dermokozmetik urunlerinde oldugunu bilmiyordumm cokk sagol hemen bakacağımTrendyol ve hepsiburada kullanıyorum daima. Aplikasyonlari arayuzleri filan gayet kullanışlı. Eve deterjani tuvalet kağıdını bile buralardan alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?