- 26 Haziran 2010
- 108
- 20
- 298
- Konu Sahibi BladeCrown
:)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama boyle bir sebepten bitirmekte cok agir geliyor bana ben dun ona en son dedim ki "eger ki bu iliski mesafeler yuzunden biterse ben uzulmem " bana hemen iyi davranmaya basladi iste askim sen artik iliskimize guvenmiyormusun gibi laflar soylemeye basladi. Annesi iyi bir kadin tanistim ama bilmiyorum cidden cok uzuluyorumGitmesine mani olmak cözüm degil , Ama arkadaslarin bir konuda hakli giderse bu iliski yipranir.. uzaktan uzaga iliski olmuyor gercekten.
Ve simdiden anneci olan bir erkek ilerde nasil olur bence bunuda bi dusun...
Hasaslikla alakasi yok , karsidan konuya bakinca cok bsska seyler görürsün.
Ama sen suan bire bir yasadigin icin karar veremiyosun duygusalasiyosun ...
Banada bu cok koydu biz sali gunu gorusucez sanirim yuzyuze ciddi bir gorusme yapma zamani gelmisSen dururken arkadasiyla gorusuyosa sorun var
Biz eşimle 1,5 yıl anlaştık ve aramızda 9 saat vardı, uzaklığın bizim ilişkimize hiçbir olumsuz etkisi olmadı. Uzaklık ilişkiyi yıpratacak, bitirecek gibi yazılı kurallar yok, o tamamen sizin elinizde, karşılıklı saygınız, sevginiz, anlayışınız, birbirinize duyduğunuz güven çok önemli.
:) Her ihtiyacın olduğunda elinden tutuyor olamayacak belki ama telefonlada olsa destek olacak. Aynı şekilde onun sana ihyitacının olduğu zamanlarda olacağı gibi. Duygusal olarak yanında olmasını istiyorsun anlayabiliyorum seni, bunlar gelip geçici dönemler.Her ay gelirim diyor ama o kadar garip hissediyorum ki ben gecen hafta dedemi kaybettim ve o yanimda yoktu cunku tr de degildi daha neler yasiycam 3 yilda yanimda olmayacak cok garip bir duygu. Ama kesinlikle ayrilmak istemiyorum cunku verilmis bir emek var ortada. Hani istiyorum gitmesini mutlu olacaksa. Ama ya ben mutsuz olursam? Bu ask ciddden zormus ya
önce sen tam olarak ne istediğine karar vermelisin devam etmek mi bitirmek mi , ona göre konuşmalısın ve bu kararı verirken de bana sorarsan mantığınla hareket et
Salı gününe kadar sizi gelip görmeyecek mi? bence annesinin yanında okulda ve size uzak mesafede olmasından daha önemli bu
:) Her ihtiyacın olduğunda elinden tutuyor olamayacak belki ama telefonlada olsa destek olacak. Aynı şekilde onun sana ihyitacının olduğu zamanlarda olacağı gibi. Duygusal olarak yanında olmasını istiyorsun anlayabiliyorum seni, bunlar gelip geçici dönemler.
salı günkü gürüşmenizde onada bu üzüntülerinden ve kaygılarından bahset
ve senden önce arkadaşıyla görüşmesine üzüldüğünü açık açık söyle bence
Benim erkek arkadaşım da abd de Master yapıyor. ABD ye gittiğinde 1 yıllık bir iliskiydi.ha evet ayrıldık 7 ay ayrı kaldık dayanamadık baristik. 3 4 ayda bi görüyorum. Bu kış nişanlanmayi düşünüyor uz kismetse.üstelik daha gelmesine bir yildan fazla var. şu an sorsan bana ilk yıldan çok daha sağlam bi ilişkimiz var. Karşındaki güveninle alakali bu durumlar bir de tabi ki senin sabrinla.
Pardonda daha ne kadar anlayışlı olabilirmişsin sevgiline çok merak ettim?
Fazlasıyla anlayış göstermişsin,bir taraf annesiyse bir tarafta eşi olacak insan,şimdiden bu kadar anneci olursa ilerde cok başın ağrır gibi geldi bana..![]()
Kesinlikle böyle hissedip kendini suçlama,kimseyi ayırdığın yok,sende bir anne babanın evladısın,erkek arkadaşın nasıl annesine kıymetliyse sende kendi annen için teksin.Doğanın kanunu bu ailelerimizi bırakıp kendimiz yuva kuruyoruz erkek arkadaşın bunun bilincinde değil kesinlikle,hepimizin annesi bitane ama işin sonunda evlilik düşünülüyosa ona göre hareket edilmeli.Seninde hep böyle gözün yollarda sanada yazık sonucta..Acikca bende bundan korkuyorum mesela uyurken birden annemi ozledim diye gitmesinden felan korkuyorum. Gercekten mutevazi olamicam cok anlayis gosterdim. Insan sevdiginin yaninda olmak ister ama olamicak gibi gorunuyor. Genede yuregim el vermiyor anne ogulu ayiriyormusum gibi hissediyorum