Hasta Bebegimi Öylece Gözü Yaşlı Evde Bırakıp İşe Geldimm :( :(

simdi bir turlu anlasamiyoruz o muameleye maruz kalmadgnz icin empati kuramadnz galiba
hala is arkadaslarinizn sagligini on planda goruyorsunz. İnsallah maruz kalmazsiniz ama rapor aldgnz icin is verenle sorun yasarsaniz siz de is arkadaslarnzi dusunmezsn zaten onlar da buna maruz kalacagi icin onlar da sizi dusunmez. Dolayisiyla bu karislikli dusunce durumunu saglayan is verenin tutumudur.
Hayat boyle iste herkes ekmeginin pesinde
Evet anlaşamadık çünkü hasta gelen iş arkadaşlarıma sinir oluyorum.

Bakın konu sahibinin eşine de muhtemelen hasta bir iş arkadaşından bulaştı yazık değil mi konu sahibi ve minik bebeğine...

Evet anlaşamadık çünkü hasta gelen iş arkadaşlarıma sinir oluyorum.

Bakın konu sahibinin eşine de muhtemelen hasta bir iş arkadaşından bulaştı yazık değil mi konu sahibi ve minik bebeğine...
sonuca fazla odaklanmissinz sebep ortadan kalkmadan sonucu konusmak anlamsiz.
zaten bu noktada anlasamadik.
Neyse iyi gunler dilerm

sonuca fazla odaklanmissinz sebep ortadan kalkmadan sonucu konusmak anlamsiz.
zaten bu noktada anlasamadik.
Neyse iyi gunler dilerm
Hamilesiniz iş arkadaşınız hasta gelse ve antibiyotik kullanmak zorunda kalsanız ne düşünürsünüz? Bana cevap vermek zorunda değilsiniz. Sadece düşünün. Size de iyi günler.

Hamilesiniz iş arkadaşınız hasta gelse ve antibiyotik kullanmak zorunda kalsanız ne düşünürsünüz? Bana cevap vermek zorunda değilsiniz. Sadece düşünün. Size de iyi günler.
madem sordunuz cevap vereyim.
Tabi ki bu durum hosuma gitmez.
Ve kimse de hastayken ise gelmek istemez yine de geliyorsa sorun yasamamak icin geliyordur. Sorumlusu da hasta olan o kisi olmaz, is veren olur. O kisiye kizamam davranisinin sebebi belli bencillikten degil hayatini idame ettirmek icin ise geliyor. İste farkli yerlerden bakiyoruz israrla ise gelmesin diyorsunuz, kimse isvereniyle problem yasamak ugruna baskalarini on plana cikarmaz. Cikaramaz, herkesin ailesi evi idame ettrmesi gerekn bir hayati var.

İşveren değilim ve özelde 5 yıl çalıştım. Ne zaman hasta olsam arayıp gelemiyorum hastayım deyip raporumu alıp götürdüm kimse de mobbing uygulamadı. İşyerinde herkes grip olsa nasıl dönecek o işyeri?
İnanın dönüyor bir şekilde :) 3 ofis çalışanı ateşler içinde hasta çalıştığımız günler oldu, hamilelik zamanımda bu kadın hamile ve hasta aman bi göz yumalım bile demediler. Raporluysan evet çalışmazsın ama çok rapor alan bir çalışansan maalesef ömrün çok da uzun değil.

madem sordunuz cevap vereyim.
Tabi ki bu durum hosuma gitmez.
Ve kimse de hastayken ise gelmek istemez yine de geliyorsa sorun yasamamak icin geliyordur. Sorumlusu da hasta olan o kisi olmaz, is veren olur. O kisiye kizamam davranisinin sebebi belli bencillikten degil hayatini idame ettirmek icin ise geliyor. İste farkli yerlerden bakiyoruz israrla ise gelmesin diyorsunuz, kimse isvereniyle problem yasamak ugruna baskalarini on plana cikarmaz. Cikaramaz, herkesin ailesi evi idame ettrmesi gerekn bir hayati var.

İnanın dönüyor bir şekilde :) 3 ofis çalışanı ateşler içinde hasta çalıştığımız günler oldu, hamilelik zamanımda bu kadın hamile ve hasta aman bi göz yumalım bile demediler. Raporluysan evet çalışmazsın ama çok rapor alan bir çalışansan maalesef ömrün çok da uzun değil.

Allah sizlere sabır işverenlerinize de insaf versin o zaman ne diyim...

Ben hep kurumsal yerlerde çalıştım patron tanımadım hiç belki onun da etkisi vardır. Şimdi devletteyim yine müdürüm anlayışlı o konularda.

çok sagolun derdime ortak oldunuz bir nebze de olsa içim rahatladı teselli buldum şükürler olsun yavrum bugun daha iyi bende düne nazaran bayagı topladım kendimi..
çalışan anne olmak cok ama cok zor sizlerinde dediği gibi ben yavrumm içn çalışıyorum onun geleceği için..
yannda olamamak beni çok ama çok üzüyor ama bir tesellim annemn bakıyor olması
çalışan anne olmak gercekten cok zormuş
bütün çalışan annelere sabır diliyorum :(

Back
X