Çocuk Hastalıkları Hasta bebek

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Dun lapa lapa yagan karda disari cikardim kizimi. 11 aylik. Surekli izole edilen cocuk daha cok hasta oluyor. Cunku en ufak mikropta bunye cokuyor bagisiklik gelismiyor. Birde kapidan bir an rüzgar girdi diye hasta olmaz kimse. Bagisiklik guclendirici suruplar var strath gibi. Ilac degil besin takviyesi doktorunuza danisip kullanim surekli hastalaniyor ise.

Telaş etmeyin benim kızım ilk soğuk algınlığını dört aylıkken yaşamıştı anne sütüyle iyileşir inş gözleri sulanıyor dediniz inş grip değildir.geçmiş olsun

Ama ben panik ataktan uyuyamadım çocukla ilgisi yok. Uyku bozukluğum var.

Cocuğumdan şikayet etmiyorum . Edemem de. Konu aslında benim panik atak olmam. :KK43:
Yok ben çocuğunuzdan şikayet ettiniz demedim, edebiliriz ediyoruz da yeri geliyor. Demek istediğim sakin olundu . Hepimizin başına geldi gelecek çocuğunuzun önemli bir rahatsızlığı yok demek istedim.Ama panik atağınız varmış ozaman siz doktora gidin rahatlayın.

ben de hic hoslanmam sac kurutmadan, aynen basimi agritiyor. Hemen disari cikmam gerekmiyorsa falan asla kullanmam.

ben de direk beyni fazlaca isittigi icin zararli diye duymustum, ne kadar dogru bilemicem. Bir de tabi kulaga zarar verme ihtimali de var, zira cok yuksek ses cikariyorlar.

Ancak kucuk zaten korkuyor, buyuk 5 yasinda bu sene saclarini uzatiyoruz, mecburen ona kullanmaya basladim ben de.
Hele yazın asla kullanamam,kuaförde fön çektirmek bile azap geliyor bana. Akşam banyo yapmaya çalışırım mümkün mertebe ki kurutmak zorunda kalmayayım.
Kızım da akşam yıkanıyor,belinde saçları, havluya sarıyoruz,hava aşırı soğuk değilse kurutmuyorum onunda saçını. Sevmiyor oda annesi gibi.

Bebegim. .....

Genelde evden cikartmiyorum. Zaten yerler karli hava çok sert soğuk... Evde kombi sürekli yanıyor.giris kapısı bı an açık kalmis. Serinlik girmiş. Bebeğim mama sandalyesinde oturuyordu . Banyo da yaptirmadigim halde ertesi gün burnu almaya başladı oyle byle değil.
Gözleri sulanıyor falan
nasıl nezle olur.
9 aylık.

Limon icirdik kustu mamasini komple:KK43:de

Yelekle uyutmusum ( normalde yeleksz yatıririm.)

Gece00:00 gibi uyudu (yelekle) çıkarsam uyanacakti. Saat 02:00 gibi uyandı sesi kısılmış. Oksuruyor. Şimdi baktım saclari kafasi terlemis. :KK43: uyuyor da.??? :KK43: Uyuyamamsti ağlıyordu uyku
Uyandırıp saçını mi kurutsam. Da .Kurutma makinesi zararli;diyorlar.
Ama sadece saçları terlems başka terlememis
Ne yapmalıyım eşime Dr gidelim vs deeim. Nasıl gitcez dedi doğru söylüyor.
Kar var yrrlerde. Merkeze çok uzagiz
Arabamız yok :KK43: komsumuZ da yok. En fazla taxiyle dedim. (Nakit sıkıntımız var) daha maaşa 4 gunvar. Şuan nakit bile yok kredi kartına harcama yapıyorumaas destek limiti ne -450 TL bosrclandikk. Maaş yatınca -450den kesilecek. :KK43: Benim cocugum iyi olsun gerisi önem degil

Saat şuan 06:00 herkes yeni kalkmaua çalışırken eben dahaye i uyuycam :KK43: ama bu saate
Hiç uyumadım gözlerim gidiyor :KK43:
Oyle eve serinlie girdi diye hasta olmaz mikrop kapmistir .Hem bebek bu hasta olmasi cok normal benimde iki oglum var cok sabahladim acillerde serumlar takildi vs.Hele krese okula baslasin sen ozaman gor anne olmak kolay degil kolay olsaydi cennet serilmezdi ayaginin altina .Kis aylarinda bol meyve verin limon felan vermeyin veriyorsanizda suya bir iki damla katin yada sehriye corbasi mercimek vs . Icine atin .Rahat nefes almasi icinde kalorifer yada sobanin ustune su koyun yastigini biraz dikin gecmis olsun :)

Benim bebiş de hasta.doktor sağlık ocağı hepsi dibimizde ama ben bu kadar telaş etmedim. Etmelimiydim diye kendimi sorgulamiddım bir an.benim bebeğim 9 aylık 2. Nezlesini geöiriyor. İlkinde telaşlanmıştım doktora falan gitmiştik. Şimdi daha rahatım. Burun akıntısı ve ateşi geçti öksürük kaldı. Birkaç gün içinde öksürüğü de geçmezse doktora o zaman götüreceğim. Yani çok telaş etmeyin. Hastalık da lazım ki bağışıklığı güçleniyor.emziriyorsanız bol bol emzirin ve su verin. Allah şifa versin çaresiz dert vermesin.

Bence alakasi yoktur. Elinize sıkın bakin zaten minnacik cikiyor. Eve birinden gelmistir. Bugun eczanede bir hanim aynilarini anlatti doktor prospan yazmis oksurugune. Bende kullaniyorum onu korkmadan birde gogsune vicks baby rub suruyordum. Bazende ayakaltlarina. Aklima gelenler bunlar
Ya lutfen gogsune ve ayak altina viks surmeyin cok zararli ya.
2 yaşından önce asla kullanilmiyor.
Bi netten baksanız?

Back
X