- 20 Aralık 2017
- 9.839
- 32.125
- 548
- Konu Sahibi Perfect0123
Mayadandir yoksa kesin tutardiyok valla canim olmuyor,
ama yurtdisindayim ve marketten aliyorum sutu,
aslinda gunluk sut aliyorum ama farkli demek ki,
benim termometrem de var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mayadandir yoksa kesin tutardiyok valla canim olmuyor,
ama yurtdisindayim ve marketten aliyorum sutu,
aslinda gunluk sut aliyorum ama farkli demek ki,
benim termometrem de var![]()
Mayadandir yoksa kesin tutardi![]()
Valla dağ başı deyince aklıma haydi geldi :) sizin yeriniz daha güzelmiş benceAh karlı buz olmasa dag başında oturmasak bende istiyorum alayım çocuğumu çıkayım hava alalım ama yok
Yazın her gün çıkarırdik dışarı ne güzel
Yok ben çocuğunuzdan şikayet ettiniz demedim, edebiliriz ediyoruz da yeri geliyor. Demek istediğim sakin olundu . Hepimizin başına geldi gelecek çocuğunuzun önemli bir rahatsızlığı yok demek istedim.Ama panik atağınız varmış ozaman siz doktora gidin rahatlayın.Ama ben panik ataktan uyuyamadım çocukla ilgisi yok. Uyku bozukluğum var.
Cocuğumdan şikayet etmiyorum . Edemem de. Konu aslında benim panik atak olmam.![]()
Hele yazın asla kullanamam,kuaförde fön çektirmek bile azap geliyor bana. Akşam banyo yapmaya çalışırım mümkün mertebe ki kurutmak zorunda kalmayayım.ben de hic hoslanmam sac kurutmadan, aynen basimi agritiyor. Hemen disari cikmam gerekmiyorsa falan asla kullanmam.
ben de direk beyni fazlaca isittigi icin zararli diye duymustum, ne kadar dogru bilemicem. Bir de tabi kulaga zarar verme ihtimali de var, zira cok yuksek ses cikariyorlar.
Ancak kucuk zaten korkuyor, buyuk 5 yasinda bu sene saclarini uzatiyoruz, mecburen ona kullanmaya basladim ben de.
Oyle eve serinlie girdi diye hasta olmaz mikrop kapmistir .Hem bebek bu hasta olmasi cok normal benimde iki oglum var cok sabahladim acillerde serumlar takildi vs.Hele krese okula baslasin sen ozaman gor anne olmak kolay degil kolay olsaydi cennet serilmezdi ayaginin altina .Kis aylarinda bol meyve verin limon felan vermeyin veriyorsanizda suya bir iki damla katin yada sehriye corbasi mercimek vs . Icine atin .Rahat nefes almasi icinde kalorifer yada sobanin ustune su koyun yastigini biraz dikin gecmis olsun :)Bebegim. .....
Genelde evden cikartmiyorum. Zaten yerler karli hava çok sert soğuk... Evde kombi sürekli yanıyor.giris kapısı bı an açık kalmis. Serinlik girmiş. Bebeğim mama sandalyesinde oturuyordu . Banyo da yaptirmadigim halde ertesi gün burnu almaya başladı oyle byle değil.
Gözleri sulanıyor falan
nasıl nezle olur.
9 aylık.
Limon icirdik kustu mamasini komplede
Yelekle uyutmusum ( normalde yeleksz yatıririm.)
Gece00:00 gibi uyudu (yelekle) çıkarsam uyanacakti. Saat 02:00 gibi uyandı sesi kısılmış. Oksuruyor. Şimdi baktım saclari kafasi terlemis.uyuyor da.???
Uyuyamamsti ağlıyordu uyku
Uyandırıp saçını mi kurutsam. Da .Kurutma makinesi zararli;diyorlar.
Ama sadece saçları terlems başka terlememis
Ne yapmalıyım eşime Dr gidelim vs deeim. Nasıl gitcez dedi doğru söylüyor.
Kar var yrrlerde. Merkeze çok uzagiz
Arabamız yokkomsumuZ da yok. En fazla taxiyle dedim. (Nakit sıkıntımız var) daha maaşa 4 gunvar. Şuan nakit bile yok kredi kartına harcama yapıyorumaas destek limiti ne -450 TL bosrclandikk. Maaş yatınca -450den kesilecek.
Benim cocugum iyi olsun gerisi önem degil
Saat şuan 06:00 herkes yeni kalkmaua çalışırken eben dahaye i uyuycamama bu saate
Hiç uyumadım gözlerim gidiyor![]()
Vicks baby rub bu. Farkli zaten icerisinden sadece yetiskinlerin tolere edebildigi seyleri cikartmislar o yuzden sorun degil ondan az surmekVicks surceksen ayak altina surup masaj yap, asla gogsune filan surme. Cocugun biri bu yuzden vefat etti.
Ya lutfen gogsune ve ayak altina viks surmeyin cok zararli ya.Bence alakasi yoktur. Elinize sıkın bakin zaten minnacik cikiyor. Eve birinden gelmistir. Bugun eczanede bir hanim aynilarini anlatti doktor prospan yazmis oksurugune. Bende kullaniyorum onu korkmadan birde gogsune vicks baby rub suruyordum. Bazende ayakaltlarina. Aklima gelenler bunlar
Baby rub ayri diyorum? Neyse siz surmeyin. Ben sifasini gordum mutluyumYa lutfen gogsune ve ayak altina viks surmeyin cok zararli ya.
2 yaşından önce asla kullanilmiyor.
Bi netten baksanız?
Mutluluğunuz daim olsun ne diyimBaby rub ayri diyorum? Neyse siz surmeyin. Ben sifasini gordum mutluyum
SagolMutluluğunuz daim olsun ne diyim