Hasta mıyım?

filizfilizta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
408
219
103
Hanimlar yaklasik 12 günlük bir regl gecikmesi yaşıyorum. Gectigimiz hafta sonu yazlikta olcagim icin olur da hastalanirsam diye 2 gun 1er primolut (toplam 2 tane) kullandim cuma ve cumartesi. Fakat pazar gunu tam olarak hastalanacakmis hissi yasadim bilirsiniz hafif bir agri, bacaklarda uyusukluk hatta baslangictaki akıntı hissine kadar fakat hastalanmadim ayni durum pazar gununden beri devam ediyor. Bugun direkt agriyla uyandim kasigimda hafif bir agri ve akinti hissi. Hamile olma ihtimalim cok ama cok düşük. Bu durumun nedeni ne olabilir yasadiniz mi bu tarz bir sey? Kisin gayet duzenli regl olup yaz aylarinda gecikme yasayan biriyim bu arada. Fakat bu agri ve regl olacak gibi hissedip olmama durumu korkutuyor. Bir hastaligimin olmasindan korkuyorum

İlacın etkisi canım, bir iki ay böyle düzensiz gidecek hazır ol. Sonra düzene girer

Ilaci daha once de kullandim hic boyle bir sey olmamisti gercekten korkuyorum bir problem olmasindan çünkü pazar gununden beri surekli hastalanma hissindeki agri ve his var. Bugun en yogun gunu yasiyorum uyandigimdan beri surekli olarak agrim var kasikta

Ilaci daha once de kullandim hic boyle bir sey olmamisti gercekten korkuyorum bir problem olmasindan çünkü pazar gununden beri surekli hastalanma hissindeki agri ve his var. Bugun en yogun gunu yasiyorum uyandigimdan beri surekli olarak agrim var kasikta
Ben de ne zaman o ilacı kullansam anlattığınız sıkıntıları yaşadım, hala ilaçla ilgili olabileceğini düşünüyorum. Bu defa olacağı tuttu demek ki :)

Back
X