Selam arkadaşlar,sorunum şu ki eşimin ailesi köyde kalıyor önce merkezdelerdi,görümcemde evlenince oraya yerleştiler biz uzağız bu izinde 20 gün orda kaldım ve hayattan tatilden soğudum resmen,eşimde pasif orda kalmıcaz dedi gidincede sesini çıkarmadı bende sorun olmasın diye sustum.bu neyse asıl sorun eşimin ailemle görüşmeyip beni 7 sülalesiyle görüştürme ve bişe söyleyincede benim ailemi karıştılar vb..şeylerle suçlaması,bende bu gidişimizde problemlerden açıkcası keyifsiz gittim,görümcemin sürekli doğacak çocuğunu ve kocasını övmesi,kayınbabanın eşim için o bensiz bişe yapamaz arkasında durmak zorundayım sonunda geleceği yer burası diyerek hayatımızda yaşayacağımız yere kadar müdehale ve karışması,kv nin excada biraz gül gelin çok suratsız bitirmiş oğlanı diyolar ben utanıyorum demesi,kp in bi yere gittiğimizde yemedğim yemeği senin orda kocan yemiş kb yemiş sende yiyeceksin gibi laflar etmesi,beni iyice doldurdu ve bende dedimki eşime öyleyse bende gelmiycem herkez kendi memleketine ailemi kabul etmiyo sonuçta ben niye kabul edeyim?hayatımda usandım aile bağımlısı bir adam dizlerinin dibinden ayırmak istemeyen bir aile ve mutsuz bir gelin...önümü göremiyorum..şaşırdım..