Cok cok gecmis olsun...
Boyle bir hastaligi ne duydum ne deneyimledim...
Doktorlar bir teshis koyamiyor mu, siz sanirim buna buna benziyor diyorsunuz?
Yani teshis varsa internetten baska hastalik bulmaya isim koymaya gerek yok, teshis yoksa da bir kac doktora daha gorunun...
Su intihari konusunu acmiyorum bile, daha neler, sadece siz kaybedersiniz baska kimse bir sey kaybetmez, belki kisa bir sure sonra hastaliginiza cozum bulma ihtimaliniz varken hayatiniz gider, sakin oyle kolay, sacma ve sagliksiz yollari dusunmeyin...
Tekrar gecmis olsun...
Herkese merhaba arkadaşlar.2 yıldır bir sorun çekiyorum kalbim hızlı atıyor nefes darlığı yaşıyorum.Bu hastalık yüzünden okulu bırakmak zorunda kaldım.Spor yapamıyorum yürürken bile zorlanıyorum.Bu yaşta eve kapanmak zor.2 yıldır gidiyorum doktorlara.Sorun kalbinde akcigerinde degil diyorlar.Sorun midemde ama hiç bir şekilde doğru düzgün tedavi edecek bir doktor bulamadım.Midemi ayaktayken şişiremiyorum.Sadece uzanınca şişrebiliyorum.Midem sanki sarkmış gibi.Yediğim yemekler 7 8 saat midemden gitmiyor.Midemde kalıyor ve nefes darlığı kalpte çarpıntı çekiyorum daha sonra.Sırf bu yüzden artık intihar etmeyi bile düşünüyorum.Ama yapamıyorum korkuyorum ölümdende.Mide sarkması denen hastalık belirtileri bana uyuyor.Ama tedavi edecek doktor bulamadım.Paramda yok.Sadece babanemle kalıyorum anne babamlada yaşamıyorum.Arkadaşlar mide sarkması gibi bişey yaşayan var mıvarsa nasıl kurtuldu.İnanın tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
Herkese merhaba arkadaşlar.2 yıldır bir sorun çekiyorum kalbim hızlı atıyor nefes darlığı yaşıyorum.Bu hastalık yüzünden okulu bırakmak zorunda kaldım.Spor yapamıyorum yürürken bile zorlanıyorum.Bu yaşta eve kapanmak zor.2 yıldır gidiyorum doktorlara.Sorun kalbinde akcigerinde degil diyorlar.Sorun midemde ama hiç bir şekilde doğru düzgün tedavi edecek bir doktor bulamadım.Midemi ayaktayken şişiremiyorum.Sadece uzanınca şişrebiliyorum.Midem sanki sarkmış gibi.Yediğim yemekler 7 8 saat midemden gitmiyor.Midemde kalıyor ve nefes darlığı kalpte çarpıntı çekiyorum daha sonra.Sırf bu yüzden artık intihar etmeyi bile düşünüyorum.Ama yapamıyorum korkuyorum ölümdende.Mide sarkması denen hastalık belirtileri bana uyuyor.Ama tedavi edecek doktor bulamadım.Paramda yok.Sadece babanemle kalıyorum anne babamlada yaşamıyorum.Arkadaşlar mide sarkması gibi bişey yaşayan var mıvarsa nasıl kurtuldu.İnanın tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
öncelikle çok geçmiş olsun canım.
kalbin de ve akciğerinde sorun olmadığını söylediklerine göre ekg, eko, akciğer röntgeni falan çektirdin herhalde. bunların sonucunda da olumsuz bir şey çıkmadı bu durumda.
midene baktırdın mı peki? eğer sorunun midende olduğunu düşünüyorsan bulunduğu ildeki en büyük hastanenin gastroenteroloji bölümüne gitmelisin. bilmiyorum hiç bu bölüme gittin mi?
belki sorunun psikolojik bile olabilir. önce ilgili olan bölümlere gitmelisin ki nerende sorun olduğu belirlensin. böyle internetten hastalık belirleyip tedavi bulunmaz ki canım.
maddi durumunuz çok mu kötü? sigortanız yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?