Hasta olmak :(

Turk45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
6
2
86
Manisa
Herkese merhaba arkadaşlar.2 yıldır bir sorun çekiyorum kalbim hızlı atıyor nefes darlığı yaşıyorum.Bu hastalık yüzünden okulu bırakmak zorunda kaldım.Spor yapamıyorum yürürken bile zorlanıyorum.Bu yaşta eve kapanmak zor.2 yıldır gidiyorum doktorlara.Sorun kalbinde akcigerinde degil diyorlar.Sorun midemde ama hiç bir şekilde doğru düzgün tedavi edecek bir doktor bulamadım.Midemi ayaktayken şişiremiyorum.Sadece uzanınca şişrebiliyorum.Midem sanki sarkmış gibi.Yediğim yemekler 7 8 saat midemden gitmiyor.Midemde kalıyor ve nefes darlığı kalpte çarpıntı çekiyorum daha sonra.Sırf bu yüzden artık intihar etmeyi bile düşünüyorum.Ama yapamıyorum korkuyorum ölümdende.Mide sarkması denen hastalık belirtileri bana uyuyor.Ama tedavi edecek doktor bulamadım.Paramda yok.Sadece babanemle kalıyorum anne babamlada yaşamıyorum.Arkadaşlar mide sarkması gibi bişey yaşayan var mıvarsa nasıl kurtuldu.İnanın tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.

Cok cok gecmis olsun...
Boyle bir hastaligi ne duydum ne deneyimledim...
Doktorlar bir teshis koyamiyor mu, siz sanirim buna buna benziyor diyorsunuz?
Yani teshis varsa internetten baska hastalik bulmaya isim koymaya gerek yok, teshis yoksa da bir kac doktora daha gorunun...
Su intihari konusunu acmiyorum bile, daha neler, sadece siz kaybedersiniz baska kimse bir sey kaybetmez, belki kisa bir sure sonra hastaliginiza cozum bulma ihtimaliniz varken hayatiniz gider, sakin oyle kolay, sacma ve sagliksiz yollari dusunmeyin...
Tekrar gecmis olsun...

Doktorlar bişey söylemiyor.Hep ilaç yazıp yolluyorlar.Bu tetkikleride sadece zenginlere yapıyolar.Adaletsiz dünya.Biz herkese iyilik yapıyoruz.Karıncaya bile basmaktan korkuyoruz.Ama hep bizim başımıza geliyor böyle şeyler.

Kuzum nefes darligi ve carpintim var kalp ritmi bozuklugu teshisi kondu.Sendede kalple alakali olmasin hem doktorlarda demis.ben fazla yemek yemekten korkarim cunku karnim sisince kalbim sikisiyor.sen belki kendince mide sarkmasi diye bir hastalik ogrendin ve evet benim hastaligim bu dedin. Belki kendi kendini kandiriyosun.Canim benim git yine doktora kendini guzelce anlat ve doktorlar ne derse onlara guven emi..iyi haberlerini beklerim...

Sen şimdiye kadar hangi doktorlara göründün? Sen bunun üstesinden kendi kendine gelemezsin. Bir üniversite veya eğitim ve araştırma hastanesine gitmen lazım. İstanbuldaysan anadolu yakasında kartal eğitim ve araştırma avrupada hasekinin kardiyoloji birimleri iyidir. He olmadı dahiliye uzmanına görün derim tam kapsamlı bir hastanede. Kaç yaşındasın? Baban sigortalı mı faydalanabiliyor musun babandan?

İnternetten hastalık okuyup kendine teşhis koyma..

Son düzenleme:

öncelikle çok geçmiş olsun canım.

kalbin de ve akciğerinde sorun olmadığını söylediklerine göre ekg, eko, akciğer röntgeni falan çektirdin herhalde. bunların sonucunda da olumsuz bir şey çıkmadı bu durumda.

midene baktırdın mı peki? eğer sorunun midende olduğunu düşünüyorsan bulunduğu ildeki en büyük hastanenin gastroenteroloji bölümüne gitmelisin. bilmiyorum hiç bu bölüme gittin mi?

belki sorunun psikolojik bile olabilir. önce ilgili olan bölümlere gitmelisin ki nerende sorun olduğu belirlensin. böyle internetten hastalık belirleyip tedavi bulunmaz ki canım.

maddi durumunuz çok mu kötü? sigortanız yok mu?

Teşhisi koyulmamış hastalık yoktur. Ya siz üstüne düşmediniz ya da doğru doktor bulamadınız. Belki çok basit bir şey, belki de geç kalınmış bir şey Allah korusun.
Ama sakın ihmal etme..

Yanıtın için çok sağol canım.Yarın gidicem.Normalde giderdimde gss prim borcu diye bişey çıkarmışlar kafalarıan göre 800 900 tl borç geldi.Onu ödemek zorunda kaldım bakınabilmek için :S .Birazda mide sarkması hastalığı yaşayanlarla konuşmak istemiştim.Ama galiba pek yaşayan yok.Yada bu başlığı görmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…