Hasta Yorumları (Burun Estetiği )

• Konu Sahibi Konu Sahibi OPRA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doktor beyle bende görüşmeye gittim bi kararsızım nefes problemi var bende. bununla birlikte estetikte olacak. çok kararsız kaldım Tamer beyle ilgili hep güzel yorum okudum siz şimdi memnun kalmadım diyince bi kendimi geri çektim önerisi olan var mı
BENİM TANIDIĞIM ONA AMELİYAT OLDU ONUNDA ŞİKAYETİ VARDI AMA ÇOK UMURSAMADI O AMA BENDE TAMER BEYİ DÜŞÜNÜYORDUM AÇIKCASI KISMET O TALİHSİZLİK YAŞADI DİYE BENDE Mİ YAŞICAM DEDİM AMA BİRAZDAHA ARAŞTIRINCA ÇOK OLUMSUZ YORUM GÖRDÜM İYİ DÜŞÜN GERİ DÖNÜŞÜ YOK

BENİM TANIDIĞIM ONA AMELİYAT OLDU ONUNDA ŞİKAYETİ VARDI AMA ÇOK UMURSAMADI O AMA BENDE TAMER BEYİ DÜŞÜNÜYORDUM AÇIKCASI KISMET O TALİHSİZLİK YAŞADI DİYE BENDE Mİ YAŞICAM DEDİM AMA BİRAZDAHA ARAŞTIRINCA ÇOK OLUMSUZ YORUM GÖRDÜM İYİ DÜŞÜN GERİ DÖNÜŞÜ YOK

İşin açıkcası tok satıcı belli beni bi doktor yönlendirmişti o vesileyle tanıştım ama şuanda yorumları okuyunca vazgeçiyorum sanırım. Tanıdığınız memnun kalmadı heralde

Ben 2 ay önce ameliyat oldum kendisine kızlar. Sanırım burnumu kesmiş içine bakmış tekrar kapatmış. Annem dahil kimse ameliyat olduğuma burnumun değiştiğine inanmıyor. İnanın çok çok pişmanım. Burun deliklerim orantısız biri büyük biri küçük, kendisi ameliyattan sonra son derece ilgisiz burdaki diğer yorumlardada biçok kişi şikayetçi aynı durumdan. O kadar acı o kadar emek masraf boşuna gitti resmen ve karşılığında sizin mutsuzluğunuz umrunda dahi olmayan bir doktor. Bu mesajı aynen ss alıp kendisinede göndereceğim. Tavsiye etmiyorum, sizi önemseyen bir doktor bulun kendinize lütfen.
Özelden resim atabilir misiniz lütfen merak ettim burnunuzu

İşin açıkcası tok satıcı belli beni bi doktor yönlendirmişti o vesileyle tanıştım ama şuanda yorumları okuyunca vazgeçiyorum sanırım. Tanıdığınız memnun kalmadı heralde
istersen gel düzeltelim demiş ama bi daha o sıkıntıları cekmemek için kabul etmedi

Ben Tamer bey ile bir arkadasim vasitasiyla tanistim. Yaklasik 10 ay once burnumu Tamer Tas a yaptirdim. İnanin burun ameliyati icin gidebileceginiz en tatli ve en guvenilir doktor kendisi. Burnum muhtesem oldu. Ve benden sonra 4 arkadasim daha Tamer beye burnunu yaptirdi. Ameliyat sonrasi hicbir agrim olmadi. Ama tamponlar alinirken acidi gercekten. Tamer bey cok tatli ve cok naif bir insan. Simdi Goguslerime silikon yaptirmak icin gorusmeye gidicem kendisiyle. Yukarida okudugum olumsuz yorumlara cok sasirdim. Burnumda ne sosislij var nede en ufak bir yamukluk. Tamer bey zaten belirtiyor burun ameliyat sonrasi 6 ay hamur gibi. Eger yanlis birsey yaparda burnunuzu yamultursaniz bunu doktora yikamazsiniz. Ayrica tum estetik doktorlari ameliyat sonrasi hastasini takip edemez. Hastanin bunun uzerine dusmesi gerekiyor. Bununla ilgili cok fazla yorum atan olmus ama. Tamer bey isini cok guzel yapan bir doktor ve fiyati cok uygun. Burnumun oncesi ve sonrasini gormek isteyen olursa instagramdan gosterebilirim.

Ayrica ameliyat sonrasi surecide herkeste farkli oluyor arkadaslar bunu unutmayin. Tamamen bunyeyle alakali bir durum bu. Bir arkadasimin 2.haftasinda morluklari tamamen gecti 4.haftada odemleri inmisti. Cok sasirmistim. Benim morluklarim 1,5 ay sonra tamamiyle gectim. Odemim 3.haftada tamamiyle inmisti. Burun ameliyati cok zordur. Ailem beni vazgecirmek icin cok ugrasti. Cunku cok nazliyim en ufak seyde aglarim :) korkarak girmistim ameliyata ama agrim olmadigi icin cok sasirdim.

Izmir EFES KKB gürkan aladaga yada salim dogruya ameliyat olan varsa yorumlarini almaknisterim

bende tamer beye ameliyat oldum aradan 3 yıl geçti burnum felaket durumda kaza geçirmiş gibiyim.Sanırım herkeste aynı sorun var yandan görünüm çok iyi ancak önden yamuk benim burnumda ilk zamanlar hafif yamuktu daha sonra düşmenin (burun düşmesi) etkisiyle dahada belirginleşti 2 yıldır ameliyat olacagım bir türlü cesaret edemedim revizyon kararı daha zor açıkcası tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu yiyip bitiriyor insanı...Daha öncede yorum yapmıştım ancak acımasız bir yorum oldugu için site yönetimi kaldırdı....Lütfen ama Lütfen çok iyi araştırma yapmadan ameliyaat masasına yatmayın
Doktorunuz kimdi acaba?

Back
X