Hasta ziyareti

Hiç yanlış yaptığını düşünme canım sonuna kadar haklısın .Helal olsun susmamissin ve defetmissin evden. ..

Bu yaptığını sanırım yapamazdım ya da zivanadan çıkmam lazımdı ki kovabileyim... ha lafımi esirgemezdim ama sanırım onu da kırmadan yapmaya çalışırdım oysa ki karşıdaki gerizekkalilar konuşurken hiç kirabilcegini düşünmüyor.

En doğrusu yapmışsın kV de boşver. Çok cok geçmiş olsun eşine şifalar diliyorum.

Geçmiş olsun Allah şifalar versin inşaallah. Ağzınıza sağlık yapılabilecek en iyi şeyi yapmışsınız bunların çenesini kapamazsanız daha çok üzülürsünüz. Ağlamayın lütfen hatalı olan onlar içiniz rahat olsun

Cok gecmis olsun. Bir süre icin yakin akraba haric misafir kabul etmeyin. Benim babam zamanda cok hastayken insanlar gelip kimin ne hastaliklar ve nasil cekerek öldüklerini anlatirlardi..böyle manyak insanlar var yani.

Çok geçmiş olsun. Gereksiz insan topluluğu resmen. Siz canınızı sıkmayın hiç, kalitelerini belli ettiler ve yol aldılar doğru olanı yapmışsınız kesinlikle. Kimseye düşmez bu yorumlar hadlerini bilsinler

Çok geçmiş olsun. Allah eşinizin de sizin de yardımcısı olsun.
Çok iyi demişsiniz. Böyle dost olacaksa gerek yok zaten

Siz cok yurekli bir kadinsiniz.
Esinize sarilip aglayin doya doya icinizden geldigi gibi bence. Ikinize de iyi gelir.
Kendinize acima aglamasi degil. Bunlari yasadik evet durum bu ama basaracagiz hayattayiz diye aglayin. Ferahlarsiniz.
Duygularinizi iyi kotu icinizde tutmayin. Zaten esiniz hayatta diye sukrediyorsunuz. Dahasi varmi?

O hasta ziyaretine gelen cahillere de diyecek birsey yok. Iyi yapmissiniz. Ama yapmasaniz da olurdu. Boyle insanlara laf anlatilmaz zaten.
Icinize hapsetmeyin duygularinizi ama dedigim gibi. Sonra boyle ofke patlamalarina sebep olmasin.

Geçmiş olsun.
Ne ayıbı, az bile yapmışsınız. Ağızlarının ayarı yokmuş, tam kürekle vurmalık. İnsan hasta ziyaretine moral vermek için gelir, saçma salak konuşmalarla durumu daha da kötü göstermek için değil. Yahu adam bir kaza geçirmiş, ciddi yaralar almış ama hayatta. Kaybı tabi ki üzücü ama hayatta olmanın mucizesini konuşmaya hiç mi yer yok? Çok şükür demelik bir durum değil mi bu? Bunu konuşsun dengesizler.

Yaşadığınız çok zor. Ama bunu da atlatacaksınız. İnsan çok güçlü bir varlık ve nefes aldığı sürece devam etmenin bir yolunu buluyor. Siz de eşinizin yanında oldukça, onun için bunu yapmak daha kolay olacak.

Yere batsın böyle insanları arkadaşlıkları bence iyi yapmışsınız ben de böyle yapardim. Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun

Çok geçmiş olsun. Umarım biran önce atlatırsınız zorlu süreci.
Kovmakla en iyisini yapmışsınız. Kendileri aile olmayı bilmiyorlar demek ki. Kaza, hastalık her an herkesin başına gelebilir. Kendileri olsa anında terk edecekler demek ki eşlerini ve kendi eşlerine de güvenleri yok.

Eşiniz, bebeğinizin babası yanınızda. Başka hiçbir şeyin önemi yok. Her şey hallolur.
Eşinize sarılıp ağlamak istiyorsanız da ağlayın. Siz güçlü durmaya çalıştıkça belki o da hislerini belli edemeyip içine atıyordur. Beraber ağlayabileceği birisi varsa yanında insan daha güçlü hisseder kendisini.

Helal olsun yapılması gerekeni yapmışsınız hatta az bile. Allah yardımcınız olsun. Kimin ne olacağı belli olmaz şimdi sapasağlamız diye yarın da böyle olacağımızın garantisi mi var. O insanlar gerçekten benim gözümde kötü insanlardır ve de çokça cahil uzak dursunlar sizden. Üzüntünüzü kalpten hissettim inanın Allahım güç versin ve huzurunuzu bozmasın inşallah

Iyi geceler kizlar
Uyuyamadim ben.
Sinirli ve uzgunum Hirsimi neyden kimden veya kimlerden cikaracagimi bilmiyorum. Tek bildigim banyoya kapanip aglamak ve hicbirsey olmamis gibi makyajimi yapip gulumsemeye calismak .
Son konumda bahsetmistim esim trafik kazasi gecirmis ve bir bacagini kaybetmisti.
Durumlar boyleyken ve biz daha bunu kabullenemwmisken ozellikle esim bir garip insan topluluguyla ugrasiyoruz. Bu aksam iftar sonrasi esimi arkadas cevresinden ziyarete gelenler oldu. Biri fis fis digerinin kulagina fisildiyor
Biri alenwn xxx bilmem ney gibi birseyler soyleniyor.
Biri yok hayati bitti falan fistan diyor.
Dayanamadim
Kalkip gider misiniz dedim.
Birbirlerine bakip yok yanlis anladinlar havada ucustu
Lutfen dedim cikin gidin
Daha bir hasta ziyareti nasil yapilir bilmiyorsunuz, vahvahinizi baska yerde cekin dedim ve kappi disari ettim.
Konu uzulmus olmalari degildi
Esime bildiginiz psikolojik baski yaiyorlardi
Yok nasil calisacaksin artik
Esinde pek dayanmaz falan fistan
Kayinvalidemde ayip ettin dedi
Anne sus seninde kalbini kirmayayim dedim
Yanlis mi yaptim arkadaslar
Bu surecte bir hastaya soylenecek seyler mi bunlar?
Karin seni birakir ne demek?
Neyin acitasyonunu yapip adami bunaltiyorsunuz
Dayanamiyorum
Icim sokulene kadar kocama sarilip aglamak istiyorum yapamiyorum
Sabir istiyorum
Tebrik ediyorum. En doğrusunu yapmışsınjz hem de kibarca. Geçmiş olsun.

Bunları bir filmde görsem o kadar da değil abartmışlar filan derim nasıl bir saçmalık bu yahu..
Bir insan ziyaretine gittiği hastaya hayatın bitti karın seni bırakır, artık çalışamazsın der hiç mi
görgü, akıl, insanlık, vicdan yok.
Bir insanın bunları söylemesi için zeka geriliği filan yoksa kötü niyetli olması lazım.
Çok sinir oldum ne biçim insanlar. İyi yapmışsınız ayıp filan değil çünkü onların yaptığı zaten normal insan işi değil.

Insanlar bir başkasının üzüntüsüyle o kadar mutlu oluyorlar ki bilerek üzerine gidiyorlar. Görgüsüz .kalpsiz cahiller... moral vermeyeceksen daha niye geliyorsun . Kibar davranmışsın yine

az bile yapmissiniz.bi hastaya soylenebilecek en son seyleri soylemisler.ne dusuncesiz insanalr var tam tersi moral vermeleri gerekirken inadina yapmislar sanki

Çok iyi yapmışsınız. Az bile. Daha hasta ziyareti adabını bilmiyorlar. Bu sayede öğrenmiş olurlar inşallah.

Büyük geçmiş olsun. Rabbim kolaylıklar versin.

Back
X