Hastalandığım zamanlarda sevgilimin hali

Cilekcik29

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
180
112
18
29
benim regl dönemim sıkıntılı olur olmadan önceki bi iki gün psikolojik olarak, olduğum ilk günde karın ağrısı olarak.. Sevgilim de malum biliyo bunları ama benim regl döneminde bi alttan alma bi sakin olayım demiyo yok zaten sinirli birisi bide o zamanlar benim suratım asık olduğunda delirtiyo beni.
Bıktım suratını asma yeter başka bişey mi var suç mu işledin vs vs diyo bazen sinir krizine giriyo şu ben hasta olunca yansıtıyomuyum vs diyo git çekme o zaman zorla tutmuyorum diyorum bu sefer de sabır çekiyo ya napayım bilemedim

geçen günde midem bulanıyo başım ağrıyo bişeyler oldu bana yani belli dışarıdan da. Arkadaşlar anlıyo bişey olduğunu bu anlamıyo yine tepkisinden korktuğumdan dedim ellerim ayaklarım üşüdü felan midem de bulanıyo dedim. Zaten anlatmaktan çekiniyorum regl zamanında yaptıklarından dolayı, aman birisine bişey olmuş gibi anlatıyosun dedi bişey demedim sonra işte niye gülmüyosun bıktım bıktım diyo sus çık hadi git diyorum kabul etmiyo. Üşüdüğüm halde çıktık yürüdük zorla, neymiş nolursa olsun sevgiliyle olmak iyiymiş yürümek iyi olurmuş suratımı düzeltmeliymişim düzgün anlatsam anlayacakmış böyle böyle de bana açıklama yap diyo, bende hastayım napim daha neyini anlatim dedim. Git iyi gelmiyosun hastalandığım da illa açıklama yapmak zorundamıyım zaten geriliyorum senin yanında dedim açıkla bana bişey demem Üşüdüğüne inanmıyorum hiç üşümeyen birisin dedi. İyi rol yapıyorum dedim. Yine bişey karıştırdığım için suratm asıkmış

Sonra bunda tripler başladı yok başı ağrıyo yok sinirleri bozuluyo bilmem ney kolumu sıkacak ama kendini tutuyo sabır diyo daha surat asmışım diye ben suçlu oldum. Söv ama surat asma diyo. Ya napim anlamıyorum ki nasıl değersiz hissettim anlatamam şımarıklık mı bu cidden ben yanlış mı yaptım ya

Adam odun olmasa da hafiften agac ama sen de fazla mizmizsin ya.

Devamli usudum midem karnim...
Deme öyle ama ya ben de aynıyım:( önceden böyle olmazdım. Ama şimdi regl döneminde gerçekten yataktan kalkamıyorum suratım tamamen bembeyaz oluyo.

Ayaklarım hiçbir şekilde ısınmıyo titriyorum soğuktan.
--------
Anlıyorum seni ben :( de sen de buluşma hastayken? Buluşmaya mecalin var ama surat asıyosun numara gibi geliyodur

Ne yapacaksın her ay 1 hafta adamla tartısacak mısın . Bence usteleme bunu sorun olmaktan cıkar olağan davran .

Valla napimki regl dönemi ayda bir zaten bunla birliktede iki oldu. Onu bi görseniz sürekli başı ağrır böyle muamele yapmadım. Görmezden gelse daha iyi

Ya regl donemi ile bitmiyor ki.

Yok regl olucam sistim 2 gun
Yok pmsteyim 3 gun sinirliyim.
5 gun reglim suruyor bohuuu..

Total surec 10 gun. Ayin 3te biri yani.

Regl olunca hem kendimize hem cevremize hayati dar ediyoruz.

Deme öyle ama ya ben de aynıyım:KK43: önceden böyle olmazdım. Ama şimdi regl döneminde gerçekten yataktan kalkamıyorum suratım tamamen bembeyaz oluyo.

Ayaklarım hiçbir şekilde ısınmıyo titriyorum soğuktan.
--------
Anlıyorum seni ben :KK43: de sen de buluşma hastayken? Buluşmaya mecalin var ama surat asıyosun numara gibi geliyodur
Yok hergün okulda görüşüyoruz mecburen.buluşma gibi bi olayımız yok buluşunca iyiyim zaten normalde öyle dirençsiz degilim ama bir hafta icine demk geldi niyeyse inanmıyo ne alakaysa bide anlayışlıyım diye geçinmese

Buna hiç hastalanmayan, morali bozulmayan,somurtmayan, hep 32 diş biri lazım.
Söyle robot bulsun kendine.

Ya regl donemi ile bitmiyor ki.

Yok regl olucam sistim 2 gun
Yok pmsteyim 3 gun sinirliyim.
5 gun reglim suruyor bohuuu..

Total surec 10 gun. Ayin 3te biri yani.

Regl olunca hem kendimize hem cevremize hayati dar ediyoruz.

Haklısın o süreç iğrenç herkes için ama o sinirli olunca sinirini cekmemek icin minimuma indirmeye calısıyorum. Regl zamanımda da bulasma diyorum baska seylerle sucluyo. Hastayken de böyle yapması beni aşırı üzdü yani normalde nazlı biri olsam kabul edicem ama işte böyle olunca değersiz hissediyprum

Ne yapacaksın her ay 1 hafta adamla tartısacak mısın . Bence usteleme bunu sorun olmaktan cıkar olağan davran .
Nasıl regl zamanımımı görmezden geleyim? Ya üstüme düşmese noldu surat asma yapma vıdı vıdı konuşmasa valla kendi halimde acımı yaşarım ama bilmiyo gibi noluyo noluyo diyp duruyo

Nasıl regl zamanımımı görmezden geleyim? Ya üstüme düşmese noldu surat asma yapma vıdı vıdı konuşmasa valla kendi halimde acımı yaşarım ama bilmiyo gibi noluyo noluyo diyp duruyo

Elinin köru oluyor de hayatımızın bır parcası boyle dahada zorlastırıyorsun gorusmemeye calıs o hafta mesela .

Back
X